Radikal İmamın Striptizci Kızına Silikon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Radikal İmamın Striptizci Kızına Silikon
Radikal imam ve striptizci kızı İngiliz basınının gündeminden düşmüyor.

El Kaide'nin 11 Eylül saldırılarını övdüğü gerekçesiyle 2006'da İngiltere'den sınırdışı edilen imam Ömer Bekri Muhammed'in striptizcilik yaptığı ortaya çıkan 27 yaşındaki kızı Yasmin Fostok'un 5 yıl önce geçirdiği göğüs büyütme operasyonunun masraflarını karşılamış.

Fostok'un yakın arkadaşları, o dönem ailesiyle birlikte yaşayan Fostok'un, 'çocukları olduğu zaman kendisini bir anne olarak daha rahat hissetmek istediğini' gerekçe göstererek babasından göğüs büyütme operasyonu için izin istediğini söyledi.

DEVLET YARDIMLARIYLA ÖDEMİŞ
Ailenin diğer bireylerinin tüm itirazlarına karşın kızının bu isteğini kırmayan Muhammed'in operasyon günü Fostok'la birlikte kliniğe gittiği ve operasyonun 8 bin dolar tutan masraflarını da aldığı devlet yardımlarından ödediği belirtildi.

Fostok'un arkadaşları, genç kızın göğüs büyütme operasyonundan sonra hızlı bir değişim geçirdiğini ve kendisine olan güveninde aşırı bir artış görüldüğünü kaydediyor.

Yasmin'in göğüs büyütme operasyonunun dışında burnuna da estetik ameliyat yaptırdığı ifade edildi.

Genç kızın arkadaşlarından birisi, 'Eğer babası Fostok'un göğüs büyütmesine izin vermeseydi, kızının kulüplerde yarı çıplak dans etmesine de engel olmuş olurdu' diye konuştu.

lovestar

lovestar

Üye
çok arıyonmu bu haberleri kardeş mübarek gün...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
çok arıyonmu bu haberleri kardeş mübarek gün...

Mübarek Gün İle Neden Bağdaştırdın Anlamadım..
Bu Haberler Derken Sanki Buna Benzer Haberleri Çok Defa Yayınlamışım Gibi Yazıyorsun..
Ayrıca Sadece Haber.. Bunda Böyle Bir Mesaj Yazacak Ne Buldun Anlamadım..

lovestar

lovestar

Üye
yok genelde uç noktalarda direkt tartışmaya acık konularda haberler ekliyosun dikkatimi çekti.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
yok genelde uç noktalarda direkt tartışmaya acık konularda haberler ekliyosun dikkatimi çekti.

Az Önce Eklediklerimden Kaç Tanesi Dediğin Nitelikte Bir Haber.. Söyler misin Kardeş ?? ;)

lovestar

lovestar

Üye
bi kaç tane kilitlenen konunu örnek verebilirim mesela...sorun bu değil zaten bu tür konularda hep islamdı laiklikti karışır ortalık.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
bi kaç tane kilitlenen konunu örnek verebilirim mesela...sorun bu değil zaten bu tür konularda hep islamdı laiklikti karışır ortalık.

Yaklaşık 260 Konudan Sadece 2 Tanesi Siyasi Tartışmaya Açık Olduğu İçin Kilitlendi.. Bunları Söylüyorsan Bu Konuda Zaten Hiç Uyarı Almadım Adminlerden..

Senin Demek İstediğini Anlıyorum Arkadaşım.. Ama Kıvılcımı Sen Attın Zaten.. :) Öyle Bir Durum Oluştuğu Zaman Adminler Müdahele Edip Kapatıyorlar Konuyu.. Ya da Biz Gidip Söylüyoruz..

Yine de Uyarın İçin Sağol..

Ama " Bu Haberleri Çok Mu Arıyorsun " Tarzında Uyarın Biraz Daha Sert Oldu Galiba.. ;) İyi Akşamlar..

lovestar

lovestar

Üye
afedersin bende art niyetle yaklaşmadım zaten.doğru üslup yanlış olabilir ama dost tavsiyesi say sen bunu.sanada iyi akşamlar iyi forumlar...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
hakkaten ilginç bi haber yani radikalci babadan bu kız

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Geleceği görebilseydi korunurdu herhalde :gul:

Güzel haberler açan kardeşim benim! Aynen devam!.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt