qwerty klavyede tuş tekrarında çıkan ifadelere son!.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
qwerty klavyede tuş tekrarında çıkan ifadelere son!.
arkadaslar qwerty klavyede vallaha yazmak icin iki kere l ye basmak gerekiyor ama iki kere l ye basinca anlamsiz bir sembol cikiyor diyorsaniz gelin halledelim.?

mesaj , ayarlar sekmesinden

metin mesajlari , gonderme secenekleri sekmesinde ki
karakter destegi bolumunu otomatim yapip kaydediyoruz. bilmeyenler icin aydinlatici olmasi dilegiyle :-))

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardes gercekten cok guzel bır konu acmısın bılıyormusun sırf o yuzden qwerty kullanmıyordum desem yalan olmaz ama sımdı canına okurum artık cok tesekkurler tabı once telefonum gelsın :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Bu yeni tema çok kötü olmuş ya

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Evet hele benim gbi telden girince daha da kotu oluyor :)

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
Evet hele benim gbi telden girince daha da kotu oluyor :)

Tamam başta değişiklikler alışkanlıklara zıt düştüğünden insanlar pek beğeni göstermez.Fakat ben bilgisayardan da cep telefonundan da incelediğim kadarıyla bu tema hiç ama hiç kullanıcı dostu değil.Tamam eskiden olmayan bazı yenilikler mevcut ( Mesela bu mesajı blog yazısı yap vb.) fakat mükemmelliğin ulaşacağı son nokta sadeliktir.Bazen daha fazlasını elde etmek için var olan işlerliği düzgün birçok şey heba oluyor.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
yalniz montenin kendi tarayicisi ile yani dolfin ile girince artk mobil site olarak aciliyor biraz yavas olsada guzel

*Emre95

*Emre95

Üye
yENİ TEMA DERKEN NEYİ KASTETTİNİZ ACEBA HANGİ FW ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
sitenin temasi :)

*Emre95

*Emre95

Üye
HMM ANLADIM BEN TELEFONLA İLGİLİ SANMIŞTIM :d

SamsungGT s5620

SamsungGT s5620

Üye
yalniz montenin kendi tarayicisi ile yani dolfin ile girince artk mobil site olarak aciliyor biraz yavas olsada guzel

Hımm demek öyle.Ben tema seçene kadar Dolfin de de Opera da da alpha temasıyla açılıyor.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
evet ilk actigimda mobil oldu idi ama artik olmuyor hatta secsem bile olmuyor dolfin ile opera ise mobili gostermiyor benim favorim bolt yatay ekran :^)

xhelalim

xhelalim

Üye
Peeeh :D

mkeles84

Üye
arkadaşlar cahilliğime verin bir sorum olacak. Monte'de dolphin browser 1.5 mi kullanılıyor, onu yükseltme imkanımız var mı? Çünkü Opera'dan daha hızlı açılıyor.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Evet birbucuk idi galiba ama yukseltilmiyor zaten yukseltsende bellek hatasi aliyorsun ki kurtuldum valla montenin sorunlarindan

*Emre95

*Emre95

Üye
yeni telefonmu aldın tastekin ?

Pianist07

Pianist07

Üye
Çooooooook teşekkür edeerim! ^_^

Sertug1991

Sertug1991

Üye
yeni telefon mu aldın ? bende merak ettim

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Teşekkür ederim Ellerine sağlık bende oluyordu kendim buldum ama yinede emeğe saygı ^^

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Evet galaxy gio aldim tek derdim sarj suresi diger yonlerde monteye bakmaya bile gelmiyor ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt