QuickOffice Premier [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Applications]

n97 de stabil çalışmıyor menulerde dokunmatık olarak gezemıyorsunuz dosyaları acıncada asagı yukarı saga sola gıdemıyorsunuz qw klavyeyi acarak kullanabılıyorsunuz. Ayrıca olakı kurdunuz ve begenmedınız programı uygulama yonetıcısınden kaldıramıyorsunuz. Kusura bakmayın affınıza sıgınarak boyle sacma bı uygulama gormedım kaldırmak ıcın format atmak zorunda kalıyorsunuz unıstaller programları ile denedım ama nafıle.

Program v5 değil v3 uyumlu bilgilerinize

aykutkar

Üye
merhaba sertifika hatası var nasıl çözebilirim

Tesekkur ederim kardesim.Bana lazimdi.

sorunun ne kardeşim söyle yardımcı olalım?

herkes sorununu söylemiş zaten tekrar sormanız saçma, yardımcı olmak istiyorsanız yazılanları okursunuz.

--------------- Ekleme ---------------

o zaman bu programı alıntı yaparak tekrar paylaşmakta gereksiz, biraz araştırırsak aynı paylaşım bir kaç kere daha yapılmış, ya da bu paylaşımı yapan arkadaş deneyecek, program ve kurulumla ilgili açıklayıcı bilgi verecek paylaşımcılık sorumluluğunu tam olarak yerine getirecek, herkes problem yaşamış ama kimseden daha yardımcı olmak gibi girişim yok.

mumu94

Üye
[/QUOTE]buldum arkadaşlar temel paket falan sorunu yok 5800 xp v.5 için indirin , sertifikalandırın ve kurun

buldum arkadaşlar temel paket falan sorunu yok 5800 xp v.5 için indirin , sertifikalandırın ve kurun[/QUOTE]

kardeş bu sertifikalandırmayı nasıl yapcaz

5800 da çalışmıyor.

nasıl bir pro bu

oddly

Üye
eline sağlık. indiriyorum şu an.

piskrems

Üye
dİLİ TR?Mİ

sertifika hatasını çözdüm lakin güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı içerik yüklenemez..! adam gibi programlar yükleyin

telefona yukluyorm sertıfıka hatası verıyo.yardım edersenız sevınırm..