Quickoffice AM v6.2.184. S60v5 SymbianO S9.4Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

hainsezar

Üye
i 8910 da rar dosyalarını açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonuna winrar yüklemelisin..

bekko_sk8

Üye
bunları nasıl sertifikalıycam

cakirr05

Üye
çok teşekkür ederim sağolasın,fakat bunu nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

cakirr05

Üye
teşekkür ediyorum hemen yüklüyorum

--------------- Ekleme ---------------

telefonun kartınayükledim fakat telefon güvenilmeyen bir sağlayıcıdan yüklendi diyor ,kurmuyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisin?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ah be canım sertifikanız yok demek ki sertifika almalısınız..opdadan alabilirsiniz sitede anlatımı var..ararsanız bulursnuz..

cakirr05

Üye
telefonun hafıza kartına gönder üzerine tıkla kurulmaya başlar..
proğramı yükledim ama korumalı olduğu mesajını veriyor.sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz?

ah be canım sertifikanız yok demek ki sertifika almalısınız..opdadan alabilirsiniz sitede anlatımı var..ararsanız bulursnuz..
opda başka bir site adımı?.bu işleri iyi bilmiyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
opda bir çin sitesi üye oluyorsun imeini veriyorsun onlar sana sertifika veriyorlar onunla sen programları sertifikalayıp telefona kuruyorsun..yukarda arama butonuna opda yazarsan anlatımlar mevcut..

cakirr05

Üye
Arkadaşlar omdaya imei vermeden sertifika satın alınamıyormu

opda bir çin sitesi üye oluyorsun imeini veriyorsun onlar sana sertifika veriyorlar onunla sen programları sertifikalayıp telefona kuruyorsun..yukarda arama butonuna opda yazarsan anlatımlar mevcut..
nadir kardeşim,satılmıyormu bu sertifika,çinlilere hiç bulaşmasak diyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
satılmaz canım başka çaren de yok..

cakirr05

Üye
arkadaşlar günaydın;
quick office sitesinde %50 indirimle premier 6 sürümü satılıyor alayımmı?

satış fiyatı :19$ 2 saat süre kalmış normalde 39$ mış niçin satılmıyor

scainet_59

Üye
tşk

cer0

Üye
kayıt etmek için e-posta adresimi (gmail) yazıyorum, kayıt etmek için internete bağlanma işlemi biterken program kapanıyor.. tekrar girdiğimde ise eski yazdığım e-posta adresim siliniyor.. e-postama baktım, ne gelen kutusuna ne atık kutusuna (spam) herhangi bir aktivasyon da gelmiş değil !!...

bu arada sertifika (cer, ke-y , opda.cn sitesinden) ve freesigner var fakat helloox yüklemedim..

futbol123

futbol123

Üye
sağolasın

kevo_999

Üye
nasıl sertıfıkalandrcam bırısı anlatabılırmı???

Antisentimental

Antisentimental

Üye
Teşekkürler ..

sekolas

Üye
Arkadaşlar herkese selam,
N97 mini aldım gecen gunlerde, quick ofise girip örnegin bir çalışma kitabı acmak istedigimde lisansı yok lisan satın alacakmısınız dıyor. Öncelikli olarak bu lisans isinin maliyetini bilen varmı ikinci olarak sitedeki ilgili yazıları okumaya calıstım ancak bu sertifika nın ne oldugunu çözemedim bundan kastınız lisans mı? bu konuda biraz detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Quick offisi kullanmam için ne yapmam lazım

cafersev

Üye
bu sertifika nasıl oluyo sertifikasız yokmu yardım lütfen

Büyük_Osmanlı

Büyük_Osmanlı

Üye
S.a programı yüklerken hep sertifika sorunu yaşıyorum nasıl yaparım diye br çok siteye .aktım ancak işin içinden çıkamadım her program için ayrı sertifakamı almak lazım yarmıların için şimdiden tşk ederim

Üst Alt