Quickoffice AM v6.2.184. S60v5 SymbianO S9.4Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

ccchakanccc

ccchakanccc

Üye
paylaşım için tşk ederim

handsome_abzex

Üye
nokia 5800 da programı hangi dosyaya atacağız bileniniz var mı acaba? S.O.S.

insomniac_tr

insomniac_tr

Üye
ellerine sağlık
emeğe Saygı...

vsezer_2004

Üye
ellerine sağlık

serdarselim

Üye
nasıl kuruluyor, nasıl imzalanıyor, biri anlatabilirmi?

kutukak

kutukak

Üye
teşekkürler

xrx

Üye
güvenilmeyen bir saglayıcıdan diyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sertifikalayacaksın kardeşim..

catlak_prof

Üye
Paylaşım için teşekkürler umarım çalışır...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar programı sertifikalayıp yüklemeye çalıştım ama güvenilmez sertifika yüklenemez diyor telefon Samsung İ8910 acaba bu konuda ne yapabilirim acil yardıma ihtiyacım var, ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

dabbeturk

Üye
Arkadaşlar paylaşım için teşekkür ederim.Ben temel paketi yükledim(5800).Uygulama lisansı yok diye bir yazı çıkıyor.Bu paketi yüklediğimde ise güncelleştirme hatası diyor.Bu sorunları nasıl aşarız?

ysn112

Üye
Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan aldınız yüklenemiyor filan diyo?yardım lütfen

sene1983

Üye
Kafayı sıyırmıştım, bir sürü konu, hangisi işe yarar, hangisi yaramaz bilemiyordum. Reis'in sertifikalama konusunu baz alarak işlemlere başladım. Sonra Bende de temel paket problemleri çıktı. Onu da Arkadaşın verdiği o rapid linkindeki programı indirerek hallettim.Konuyu hazırlayanlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
Gayet güzel çalışıyor hatta office 2007 dosyalarını bile açıyor. çok teşekkürler.:naughty:

temel paket rapiddeydi, ben indirmekte çok zorlandım. bir arkadaşa indirtip, gönderttim falan... benim gibi rapid yasaklısı olanlar için ya da rapid alternatifi isteyenler buradan indirebilir.

(unsigneddir, imzalayınız)

feneryenerdens

Üye
allah razı olsun saol

maktama

maktama

Üye
Evvettt, çok işime yaradııı:) Temel dosyaları indirip sertifikalayıp kurdum(kurarken herşeye evet deyin:) , sonra da QuickOffice.Quickoffice.AM.v6.2.184'ü sertifikalayıp kurdum. Kurulumun son aşamasında register(kayıt)olmanızı iztiyor, ben herzaman bu işler için kullandığım mailimi kullandım. Ve voilaaaa, cillop gibi word excel powerpoint eski yeni tüm dosyaları açıp düzenleyip kaydedebiliyorummm. Çoook teşekkürlerrr.

ozgurozgenc

ozgurozgenc

Üye
çok teşekür ederim. önce sertifikayı kurup hallettim sonra temel paketi yükledim telefonla uyumsuz çıktı yinede yükledim sonra quıkckoffice am v6.2 yükledim register öylesine mail adresi yapıp bitirdim işi harika tavsiye ederim

sene1983

Üye
Arkadaşlar, yüklerken tabiki "güvenilmeyen" ; "uyumsuz" , "tehlikeli" gibi bir sürü uyarılar karşınıza çıkacaktır, sakın sizi kandırmasına izin vermeyin :)

osmangfb1907

Üye
sağol . çalıştı..

asdfghwer

Üye
Abi bunun lisansı varmı?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
eline sağlık Mehmet

Üst Alt