Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Quickoffice AM v6.2.184. S60v5 SymbianO S9.4Unsigned
Sponsorlu Bağlantılar
Fatihgerede
Üye
kafalrına göre tartışıyorlar otuz kişi lisan hakkında soru sormuş bir kişide açıklamada bulunmamamış bu site yardım sitesi mi yoksa sosyal paylaşım sitelerinden bir parçamı... herkes selam, sağol, iyi ,hoş gibi temennide bulunuyor anlam veremedim
kafalrına göre tartışıyorlar otuz kişi lisan hakkında soru sormuş bir kişide açıklamada bulunmamamış bu site yardım sitesi mi yoksa sosyal paylaşım sitelerinden bir parçamı... herkes selam, sağol, iyi ,hoş gibi temennide bulunuyor anlam veremedim
Haklısınız!!Forumu yeni katıldım başlıkları açıyorum..1-6 sayfa içeriğine bakıyorum kurulum yapanda yapmayanda herkes selam, sağol, iyi ,hoş gibi .. Muhakkak bir emek var teşekkür edilecek bu mesaj olayı gerçek teşekkürün önüne geçmiş durumda..
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
foreveryoungto
Üye
üstat emeğine sağlık N96 da çalışıyormu acaba şimdiden teşekkürler
Praetor
Emekli Yönetici
Konu sahibinin yoğun isteği, yalvarışları ve yakarışları, çırpınmaları ve ısrarları sonuç vermiş, konu geçici olarak kilitlenmiştir.