Quickoffice Adobe Reader LE v2.5 S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

blackpresser

Üye
arkadaşlar bendeki sürüm 1,5 ama her pdf dosyasını okumuyor bu sürümle mi alakalı?

Pijanculo

Üye
si o'megl

Kuzeya

Üye
sağol dostum

kuscubasi

Üye
tesekkurler

bilal68

Üye
Ellerine sağlık

zalaman

Üye
tesekkurler

faruk20127

Üye
bu programın bedava duğına eminmisiniz? hiç biryerde bulamadım bunu. bende 13 mb lık bir pdf dosyası var açamıyorum, 1.5 sürümü hafıza yetersiz diyor. bu pdf dosyasını görüntülemek için ne yapmalıyım telefonum nokia e50 yardımını bekliyorum teşekkürler

açamamanın sebebi kardeşim telefonların ram'inin yetersiz olması 13mb lık bi pdf dosyasını hiç bi telefon açamaz normelde 22 mb ram oluyo nokia telefonlarda bende n93 var onun ram'i bi bakıyorum 15 bi bakıyorum 11'e inmiş yani açtığın her şey ram'ıne etkiliyo. ilk bakıldığında 22mb lık ram 13 mb tı açacak gibi görünüyor ama açmaz telefon bu o kadar kasıntıya gelemiyor.:oke:

--------------- Ekleme ---------------

***** i yoktu eline sağlık kardeş

catres77

Üye
register hatası veriyor n95te, ne yapmak gerekir, lutfen yardım edin, herhangi bir sifreyi kabul etmiyor, ayrıca bne ***** dosyasını telefona yukleyemedim

ipkinm

Üye
programı yükleyemedim certifika dosyası yok galiba

sahin.

sahin.

Üye
saolasın kardeş..

kosmos

Üye
Kardeş eyvallah ellerine sağlık ama program UNLOCK CODE istiyor yardımcı olursanız sevinirim

merkez-1

Üye
teşekkür ederim

red

Üye
program için teşekkürler.

sertifika sorunundan dolayı programı silmek istedim ama silemedim. uygulama yöneticisinden kaldır diyorum sonuna geliyor dosya silinemiyor diye hata veriyor.nasıl bir yol izlemem gerekir?

hasankursat

Üye
Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Ancak ***** dosyasını yüklerken sertfika hatası veriyor. ***** dosyasını yüklemeden açmaya çalıştırınca da bir şifre istiyor.
BU sorunu nasil aşabilirim?

ycsengul

Üye
bunun crackini nasıl kuracağım hakkında bilgi verir msin?

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
ellerine sağlık işime yarar:)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel Paylaşım :cool

cukur5

Üye
teşekkürler elinize saglık

cadance

Üye
ya abi açlışmıor i anlat zor gelmesse ..

luupuus

luupuus

Üye
bıktım şu unsigned lilerden

Üst Alt