umut7007 Üye süresi geçmiş sertifika dedi bende tabi telefondan kaynaklanıyo bu durumda ne yapmamı önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık
süresi geçmiş sertifika dedi bende tabi telefondan kaynaklanıyo bu durumda ne yapmamı önerirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim ellerinize sağlık
hc500 Üye dosya içinde birde adobe olsay dı iyi olurdu üç kağıda mı geldik ne --------------- Ekleme --------------- sanırım yanlış yere yazdım
dosya içinde birde adobe olsay dı iyi olurdu üç kağıda mı geldik ne --------------- Ekleme --------------- sanırım yanlış yere yazdım
PaSa_85 Üye alıntı Nokia 5800'da yuklemeye calistim ama "Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez". dedi ve yuklemedi. buna ne dersiniz? bendede aynı sorunu verdi ne yapmaliyız yardımcı olurmusunuz... (
alıntı Nokia 5800'da yuklemeye calistim ama "Güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez". dedi ve yuklemedi. buna ne dersiniz? bendede aynı sorunu verdi ne yapmaliyız yardımcı olurmusunuz... (
no_body Üye Allah acemilere yardim ediyor sanirim... Ben de kurdum ve bir .doc uzantili dosya ile test ettim, calisti... Yalniz kurulumdaki register asamasinda guncelleme falan yapmadi... Bilmem normal midir?..
Allah acemilere yardim ediyor sanirim... Ben de kurdum ve bir .doc uzantili dosya ile test ettim, calisti... Yalniz kurulumdaki register asamasinda guncelleme falan yapmadi... Bilmem normal midir?..
KELGER Üye artık bunlarta gerek kalmadı picsel office 1.51 çıktı hem hafıza kartına kuruluyor hemde office 2010 dosyalarını bile açıyor
artık bunlarta gerek kalmadı picsel office 1.51 çıktı hem hafıza kartına kuruluyor hemde office 2010 dosyalarını bile açıyor