Quick Bandwith Test - İnternet Hızınızı Öğrenin

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Quick Bandwith Test - İnternet Hızınızı Öğrenin
Nokia Lumia 900 ve HTC Titan II gibi LTE'ye sahip cihazlarda, eğlenceli sayılabilecek bir uygulama. Kısaca, internet veri hızınız birkaç kısa test ile ölçülüyor. Güzel olan tarafı, Nokia Lumia 900 kullanıcıları tarafından bu uygulamada çıkan sonuçların yarıştırılması.

Uygulama, veri hızınızı ölçmek için öncelikle indirme hızınızı ölçüyor. İndirilecek dosyanın boyutunu 5, 10, 20, 50 ve 100 MB olmak üzere siz ayarlayabiliyorsunuz. Yine de size LTE ve 4G ile ölçülen ve üretici firma tarafından söylenen 42 Mbps hızlara ulaşmayı beklemeyin. 42 Mbps en uç testlerde gerçekleştirilen maksimum hız. Normal bir Lumia 900, herşeye rağmen, 4G LTE kullandığı zaman 20-30 Mbps hızlara çıkabiliyor. Aynı zamanda bunun operatörünüz, ülkeniz ve 4G altyapısı ile iligli olduğunu da unutmayın.



Uygulama aynı zamanda Wi-Fi bağlantı hızını da ölçebiliyor. Dilerseniz hepsinin kaydını tutuyor, bu sayede mobil verinin nerede daha kuvvetli olduğunu anlayabiliyorsunuz. Ayrıca, sonuçların Megabit şeklinde mi yoksa Kilobit şeklinde mi gösterileceğini de siz belirleyebiliyorsunuz.

Uygulamayı ücretsiz olarak Marketplace'den indirebilirsiniz. İndirmek istiyorsanız tıklamanız yeterli.
 


m542tf

m542tf

Üye
:tşk:
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:
 


Üst Alt