Galaxy S4 i9500 Quartos S4 i9500

Sponsorlu Bağlantılar

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
Quartos S4 i9500
Merhaba arkadaşlar. Sizlere XXUHOH7 stock romu üzerine portladığım romu tanıtacağım.
Başlıca özellikleri:
+Deodex
+S6 klavyesi
+Xposed Framework
+Samsungun çoğu uygulaması yoktur. Google ın gereksiz uygulamaları da buna dahildir.
+Sade ve hafif bir romdur.
+Greenify Donation Pack v2.6.2 yüklü olarak gelir.
+XXUHOG2 modem

v2 Değişiklik Listesi
+Note 4 Hava Widgetı eklendi.
+S6 Video Oynatıcısı eklendi.
+S6 Dosya Yöneticisi eklendi.
+S6 Müzik Oynatıcısı eklendi.
+Kamera uygulaması Note 3 ile değiştirildi. UHD hariç tüm özellikleri çalışıyor.
+Greenify Donation Pack yazılımcının emeğine saygı nedeniyle kaldırıldı.
+Menü tuşuna basıldığında son işlemler, uzun basıldığında menü işlevi olarak değiştirildi. Buna ek olarak uygulamalarda 3dot menü etkinleştirildi.

Bilinen Buglar
+v1 de duvar kağıdı seçme uygulaması sorunluydu. v2 de bu düzeltildi

Tanıtım Videosu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şimdi screenshotlara geçelim.

İndirme Linki
v1

v2

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ghstr ve Dogus Pertez

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel bir ROM'a benziyor.

• Beğen
Tepkiler: mrtknmz

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. Deneyenlerin geri bildirimlerini bekliyorum

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Teşekkürler hocam bir sorum olacaktı şimdi bu modem in değişmesi ne ise yarıyor yanı modemler arasında fark var mi ?

• Beğen

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Lollipopun bazı modemlerinde sorun yaşıyorsun seste yankı yapıyor bir de çekim gücüne etki edebiliyor. Bunun dışında fark yaratmıyor.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hocam Lollipopun bazı modemlerinde sorun yaşıyorsun seste yankı yapıyor bir de çekim gücüne etki edebiliyor. Bunun dışında fark yaratmıyor.

Ben zaten KitKat kullanıyorum memnunum da hocam yakın zamanda satmayı da planlıyorum ve Lollipop a geçmeyi de düşünmüyorum direkt olarak Marshmallow a geçmeyi düşünüyorum cevap için teşekkürler öğrendiğim iyi oldu

• Beğen

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam yakın zamanda satmayı planlıyorsanız boşuna Marshmallow için ümitlenmeyin çıksa bile bir sürü hatası olur. Çıkalı 1 sene olmuş Lollipopta bile hala tam olarak stabil değil S4. En mantıklısı Kitkatta kalmak ama arayüz olarak bir Lollipop değil.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hocam yakın zamanda satmayı planlıyorsanız boşuna Marshmallow için ümitlenmeyin çıksa bile bir sürü hatası olur. Çıkalı 1 sene olmuş Lollipopta bile hala tam olarak stabil değil S4. En mantıklısı Kitkatta kalmak ama arayüz olarak bir Lollipop değil.

Samsung un Lollipop arayüzüne hasta kaldım zaten hocam yuklesem bi onun için yüklerim stabil olmamasının nedenini 5.1.1 değilde 5.0.1 vermelerine bağlıyorum ben Marshmallow derken satıp ta alacağım cihazda gecicem demek istedim :ehe

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam daha önceden yazılım atmadıysanız yani KNOX sayacınız 0x0 ise hiç dokumayın giden garantinize değmez. Üstündeki Exynos işlemci geliştiricileri çok kısıtlıyor. S4 aldığıma pişman etti

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Hocam daha önceden yazılım atmadıysanız yani KNOX sayacınız 0x0 ise hiç dokumayın giden garantinize değmez. Üstündeki Exynos işlemci geliştiricileri çok kısıtlıyor. S4 aldığıma pişman etti

Evet Samsung bu kadar özgür bir OS u bu kadar kısıtlayarak bi tebrigi hak ediyor harbiden :ehe

Garanti yok zaten hocam cihaz ROOT lu XPosed Greenify Tasker ne atarsanız var :ehe
Birde hocam bizim burada çok çok az çekiyor avea sebekemi güçlendirmek için yapabileceğim bisey var mi acaba ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Yanlış anlamayn ama ilk defa için de Donation Pack olan bir rom görüyorum. Yanlış bilmiyorsam XDA gibi siteler de buna izin verilmiyor ve sıkıntı çıkan durumlar olabiliyor. Şimdi kim yüklemiyor ki diyebilirsiniz haklısınız da ama bir geliştiricinin direk bunu romun içine entegre etmesi enteresan olmuş.

Videoyu da izledim güzel bir roma benziyor. Emeğinize sağlık.

• Beğen

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sadece sizin telefonunuz az çekiyorsa Kitkat modemi flashlayın etki edebilir ama herkeste öyleyse yapılacak bir şey yok. Türkiye modemi flashlarsanız daha fazla işe yarar diye umuyorum
Yanlış anlamayn ama ilk defa için de Donation Pack olan bir rom görüyorum. Yanlış bilmiyorsam XDA gibi siteler de buna izin verilmiyor ve sıkıntı çıkan durumlar olabiliyor. Şimdi kim yüklemiyor ki diyebilirsiniz haklısınız da ama bir geliştiricinin direk bunu romun içine entegre etmesi enteresan olmuş.

Videoyu da izledim güzel bir roma benziyor. Emeğinize sağlık.
Öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler böyle bir şey hakkında bilgim yoktu. Herhangi bir uyarı gelirse tabiki kalıdırım

• Beğen
Tepkiler: Sarangni ve ghstr

leon3380

Üye
hocam bende rusya romu yuklu. bu romu yuklerken extra birseyler yapmak gerekiyormu. kısaca adımları yazabilirmisiniz

mrtknmz

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende rusya romu yuklu. bu romu yuklerken extra birseyler yapmak gerekiyormu. kısaca adımları yazabilirmisiniz
Hocam tek yapacağınız ClorkworkMod Recoveryden wipe data - wipe cache - wipe dalvik cache yapıp install zip diyip flashlamak.

olcay98

olcay98

Üye
Teşekkürler Bir Deneyelim Bakalım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt