Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti CES 2017'de detaylanacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti CES 2017'de detaylanacak
Qualcomm, CES 2017'de Snapdragon 835 yonga seti hakkında daha detaylı bilgileri açıklayacak.




Geçtiğimiz ay yonga seti pazarının lider isimlerinden olan Qualcomm yeni üst seviye yonga seti Snapdragon 835'in duyurusunu gerçekleştirdi. Her ne kadar firma bu yeni yonga setini tanıtsa da teknik bilgiler açısından ise bilgileri paylaşmış değil. 2017 başında özellikle de amiral gemisi modellerle birlikte Qualcomm Snapdragon 835'in pazara giriş yapacağını söyleyebiliriz.







Önümüzde oldukça önemli bir etkinlik var. Amerika Birleşik Devletleri'nin Las Vegas şehrinde Ocak ayı başında CES 2017, Tüketici Elektroniği Fuarı düzenlenecek ve bu etkinlikte de teknoloji dünyasının özellikle de mobil pazarın güçlü isimlerinin yeni cihaz ve teknolojilerini duyurması bekleniyor.

CS 2017'de sahne alacak firmalardan birisi de Qualcomm olacak. Firmanın bu etkinlikte Snapdragon 835 adındaki yonga setinin teknik özelliklerini paylaşması bekleniyor. Snapdragon 835'in Güney Kore devi Samsung'un 10nm üretim teknolojisi ile üretileceği yönünde bilgiler gelmişti. Ayrıca yeni Quick Charge 4.0 ile sadece 5 dakika şarj ile 5 saatlik konuşma süresi elde edilebilecek.

Qualcomm bilindiği üzere Snapdragon 810 yonga setini sekiz çekirdekli işlemcili olarak sunmuş, ancak bu sene pazarda yer alan Snapdragon 820 / 821 ise dört çekirdekli işlemcili olarak gelmişti. Henüz Snapdragon 835'in kaç çekirdekli işlemci içereceğine dair bilgi bulunmazken, tahmin sekiz çekirdekli işlemci yapısı içerebileceği yönünde.

Ayrıca Xiaomi Mi 6 ve Samsung Galaxy S8 gibi cihazlar da bu yonga seti ile duyurulan ilk modeller olabilir.

Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti CES 2017'de detaylanacak
 
Son düzenleme:


Esendağlı

Esendağlı

Üye
Galaxy s6 mı, bence s8 dir o.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve DarkredBlue61
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Düzenledim ufak bi rakam hatası olmuş :ehe
 


Üst Alt