Haber Qualcomm SnapDragon 1000

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Qualcomm SnapDragon 1000
Merhaba arkadaşlar. İnternette gezerken böyle bir sayfaya girdim ve sondaki yazı dikkatimi çekti. Yazıda SnapDragon 1000 için 16 çekirdekli 128 bit olacağı yazıyor. Sizin düşünceleriniz neler ?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Geleceğe Rota Koymuşlar Sadece

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Umrumda değil 600 bile yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
yakında uçak kontrol edecez telefondan

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güya android hafifliyor ama işlemciler devamlı uçuşta?

0MG90

0MG90

Üye
Benim için S800 yetiyorda artıyor bile.

Anil-D

Anil-D

Üye
snap bendede var 3 cihazimda yetiyor

erko merko

erko merko

Üye
Gereksiz...
Şuan piyasada snapdragon 810 çipset kullanan 1080p ekranlı, 3500mah+ bataryalı bir telefon olsa performans bakımından uçar gider

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Yanına 16 gb ram koyarlar artık yine aynı tas aynı hamam :D

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Gereksiz demeyin. Önceden de 720p gereksiz 4 çekirdekli işlemci saçmalık 1gb dan fazla ramı kim ne yapacak deniyordu. Ve bunlar sadece bir kaç sene önce deniyordu.
Ama bence biraz saçma geliyor bana bu görüntü 128 bit nedir ya? Bilgisayarlarda bile yok sanırım değil mi?

PriZm

PriZm

Üye
Exynos 4412 ile aynen devam :D :ehe:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N
Fenomenon

Fenomenon

Üye
sallamışlar :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz demeyin. Önceden de 720p gereksiz 4 çekirdekli işlemci saçmalık 1gb dan fazla ramı kim ne yapacak deniyordu. Ve bunlar sadece bir kaç sene önce deniyordu.
Ama bence biraz saçma geliyor bana bu görüntü 128 bit nedir ya? Bilgisayarlarda bile yok sanırım değil mi?
64 bit var. Ekim 2015 yazıyor bi de. Yakın bi zamanda en fazla 64 bit olur bence. Saçmalamışlar sanki. Dikkat ediyorum da kimse tekil çekirdek performansına dikkat etmiyor. Sanki telefonda render yapacağız...

furkankaya559758

Üye
16 çekirdekli olacağını sanmıyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ne gereği var ki Snapdragon 600 chipseti bile gayet güzel işler çıkarırken... Fazla uçmanın alemi yok. Ne zamanki tam anlamıyla ps3 ile aynı kalitede oyunlar çıkartırlar o zaman uçsunlar donanım bazında. Şimdiki en yüksek özellik isteyen Android oyunlarına bakıyorum Modern Combat 5, Asphalt 8, GTA San Andreas falan hepsi ps3 veya onun dönemindeki konsolların grafiklerinin yanında komik kalıyorlar. NBA 2K15 ve FIFA 15 oyunları PS2 seviyesini geride bırakmışlar gibi gözüküyor olsalar da bu gelinen bu seviye bile uçuk donanımlara geçmek için yeterli değil.

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bunlar akıllı telefon değiller galiba süper akıllı telefonu nasıl yapabiliriz diye düşünüyor Qualcoom :ehe ama snapdragoon 10000 çıksa bile bana snapdragon 805'li yada 810'lu telefon en az 6 sene götürecek :)

• Beğen
KD1907

KD1907

Üye
Gereksiz...
Şuan piyasada snapdragon 810 çipset kullanan 1080p ekranlı, 3500mah+ bataryalı bir telefon olsa performans bakımından uçar gider
Saydığın ozelliklerin hepsi Z3 te mevcut diyebilirim :) Yani su an piyasadaki en iyi telefon Z3 mu dersin?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt