Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

Sponsorlu Bağlantılar

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
eyvallah

emelli

emelli

Üye
arkadaslar pips 1.5.2.sis dosyası nı bulup yukleyın oyunda ozaman hc kasma olmuyor.pıps 1.6 yukluydu oyun cok gec acılıyordu bolumler yuklenirken.pıps 1.5.2 kurunca oyun cok hızlandı yanı pipste cok ış var arkadaslar oyunun acılmasında faydalı deneyın gorursunuz

komama

komama

Üye
nasıl çalışıyor arkadaşım söyle bizde oynayalım

pips'de güncelleme hatası veriyor ve nette pips denen şeyi bulamadım yaf

pips 1.60 linkini veriyorum

--------------- Ekleme ---------------

ben n79 da bunu yükledim ama yinede oyun açılmıyor

ama bu güncelleme hatası vermiyor

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfaya bi de pips 1.5.2 beta.sisx i koyuyorum.oyunu açamayan arkadaşlar bi de onu kurduktan sonra açmayı deneyin bakalım olacak mı.

melocannn

melocannn

Üye
arkadaşlar n79'da olmuyor oynayamıyorum telefon kandırıyor açar gibi yapıp açmıyor yaa

birde bu rar'lı dosyanın içinden çıkan quake 2 klasörünü nereye atıyoruz ben direk hafıza kartına attım öyle kaldı yoksa o yüzden mi çalışmıyor

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Oyun 6220C de çalışırmı ona göre indiriyim

turko9999

turko9999

Üye
şu zshare ne şaçma bi site yaa rapid 107 KB/sn ile indirio Zshare da sadece 20 KB/sn başka biyere upload eden varsa linki yazsın pls..

komama

komama

Üye
ilk sayfaya bi de pips 1.5.2 beta.sisx i koyuyorum.oyunu açamayan arkadaşlar bi de onu kurduktan sonra açmayı deneyin bakalım olacak mı.

denedim yine açmadı:ağlarım:

n79 da açanlar nasıl açmışlar:allalla:

dwyanewade43

Üye
teşekkürer indiriyorum inş çalışır

melocannn

melocannn

Üye
arkadaşlar n79'da olmuyor oynayamıyorum telefon kandırıyor açar gibi yapıp açmıyor yaa

birde bu rar'lı dosyanın içinden çıkan quake 2 klasörünü nereye atıyoruz ben direk hafıza kartına attım öyle kaldı yoksa o yüzden mi çalışmıyor

hiç bilgisi olan yok mu ya:ağlarım:

apobaba1234

apobaba1234

Üye
telefonum nokıa 6120c indirmeye başladım bakalım açılcakmı teşekkürler.oyunun uzantısı ne bu arada

emelli

emelli

Üye
arkadaslarımızın anlattgı gbı bılgsayardan ıkı dosyayı bırlestrıp quake 2 klosorunu hafıza kartına atıyoruz.sonra quake sıs dosyasını kuruyoruz sonra pıps 1.5.2 beta sıs ı kuruyoruz bukadar oyun hazırdır bıde quake 2 klosorunu xplore ıle gızle yapmayınca muzıklerı muzık calarda cıkyo gızle yapınca cıkmyor muzıklerı bılgılendrmek ıstedm

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslarımızın anlattgı gbı bılgsayardan ıkı dosyayı bırlestrıp quake 2 klosorunu hafıza kartına atıyoruz.sonra quake sıs dosyasını kuruyoruz sonra pıps 1.5.2 beta sıs ı kuruyoruz bukadar oyun hazırdır bıde quake 2 klosorunu xplore ıle gızle yapmayınca muzıklerı muzık calarda cıkyo gızle yapınca cıkmyor muzıklerı bılgılendrmek ıstedm
bilgilendirdiğin için teşekkürler.oyunun seslerinin müzik çalara eklenmesi sinir bozucu bir durum.hem yer kaplıyor,hemde çalınca a u gibi sesler çıkıyor.

turko9999

turko9999

Üye
İnmiyo yaa kafayı yicem başka yere upload eden yok mu ????:off: :( :off::( :off::(

BU şekilde counter filan da varsa lütfen paylaş teşekkürler:D

melocannn

melocannn

Üye
Ben internetten baktım n79un rami maximum 50 mb'a çıkabiliyor.Ondan dolayı açılmayabilir.
o zaman başlığı değiştirsinler dostum millet yanlış bilgilenmesin hemde indirip kurmaya çalışmasın

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
İnmiyo yaa kafayı yicem başka yere upload eden yok mu ????:off: :( :off::( :off::(

BU şekilde counter filan da varsa lütfen paylaş teşekkürler:D

1.linkler zaten rapidshare'e yüklenmişti.bende sorun oluyor diye zshare'e yükledim.zshare'de sadece bir dakika bekledikten sonra hemen indirme işlemine geçiyor.
2.bu şekilde cs gta vs bulursam hemen paylaşacağım :)

o zaman başlığı değiştirsinler dostum millet yanlış bilgilenmesin hemde indirip kurmaya çalışmasın
benim başlığa N79'da çalışıyor dememin sebebi,hayabusa77 adlı arkadaşımızın benim N79'umda çalıştı demesidir..eğer bir kişi daha N79'da bu oyunu çalıştıramassa,başlığı değiştireceğim :oke:

caca41

caca41

Üye
arkadaslar ben bısey sorcamm buu bılgısayar oyunlarını telefondada acabuılırmıyız pekı mesela burda Quake oyununu wermıssın pekı baska bıı oyunudaa acabılıyomuyuz telefondaa ornegın ben telefonumda counterr oynamak ıstıyorum pc dekının aynısını nasıl olcak bu ıs bunu telefona gore uyarlamamız ıcın bı program falan bısey warmı

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben bısey sorcamm buu bılgısayar oyunlarını telefondada acabuılırmıyız pekı mesela burda Quake oyununu wermıssın pekı baska bıı oyunudaa acabılıyomuyuz telefondaa ornegın ben telefonumda counterr oynamak ıstıyorum pc dekının aynısını nasıl olcak bu ıs bunu telefona gore uyarlamamız ıcın bı program falan bısey warmı
programı yok maalesef.sadece bilgisayar işinden çok iyi anlayan insanlar,uzun bir süre uğraşarak bilgisayar oyunlarını telefona uyarlayabilirler ( tabi yeni oyunları uyarlayamazlar,2000 yılından önceki oyunları uyarlayabilirler ancak,zaten yeni oyunları uyarlasalar bile telefon kaldırmaz :) )

Üst Alt