Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

Sponsorlu Bağlantılar

turko9999

turko9999

Üye
Alıntı: turko9999 göndermiş. >
İnmiyo yaa kafayı yicem başka yere upload eden yok mu ????:off: :( :off::( :off::(

--------------- Ekleme ---------------

BU şekilde counter filan da varsa lütfen paylaş teşekkürler:D

1.linkler zaten rapidshare'e yüklenmişti.bende sorun oluyor diye zshare'e yükledim.zshare'de sadece bir dakika bekledikten sonra hemen indirme işlemine geçiyor.
2.bu şekilde cs gta vs bulursam hemen paylaşacağım :)
Ben zaten inmemesinden deil hızından şikayetçiydim (18 KB/sn) saolsun arkadaşım 3 saatte indirdi :D

caca41

caca41

Üye
programı yok maalesef.sadece bilgisayar işinden çok iyi anlayan insanlar,uzun bir süre uğraşarak bilgisayar oyunlarını telefona uyarlayabilirler ( tabi yeni oyunları uyarlayamazlar,2000 yılından önceki oyunları uyarlayabilirler ancak,zaten yeni oyunları uyarlasalar bile telefon kaldırmaz :) )
tmm kardes saolasın tesekkur ederım peki elınde daha bu tur oyunlar warmı warsa onlarıda paylasırsan sevınırım :))

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardes saolasın tesekkur ederım peki elınde daha bu tur oyunlar warmı warsa onlarıda paylasırsan sevınırım :))
bulursam paylaşırım kardeş.belkide bende pc oyunlarını telefona aktarabilirim ( çalışmalara başladım ama hiç umudum yok çevirebileceğimden :) )

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
N82 sorunsuz bi şekilde çalıştırdı oyun mükemmel

bozo033549

Üye
sağol kardeş

omer1230

omer1230

Üye
bende n73 var bu telefonun neyine quake 2 :hmmmtelefonun kendine hayrı yok

yunusemre857

Üye
tam olarak kaç mb ram gerekiyor benim n73 22mb ram var yeter mi=?

CS BETA

CS BETA

Üye
kardesim saol crc hatası war partlarda ama 1. part onarılıyoda 2. onarılsada hata alio yeniden indirmek gerekio tsk

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:

yunusemre857

Üye
n73 açarmı peki=?

CS BETA

CS BETA

Üye
arkdasım öncelikle özr dilerim...
bu N86 8MP 'de de calisirmi ? "KENDİNDEN 8GB FLASH HAFIZA 74 MB dahili dinamik hafıza , 16 GB ye kdr harici hafıza takılması , 128 MB RAM , 434mhz , Symbian OS 9.3 S60 3rd edition feature pack 2"
" benim bildiklerim bunlar diger özelliklerini saymama gerek yok :p ?_?

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
açması lazım.indirip deneyip sonucu yazarsan sevinirim.

CS BETA

CS BETA

Üye
Hüseyin biraz sacma olcak ama :) N86 yı haziranda alcam suan 175 tl eksik ama simdiden tüm 3D li 9.3 oyunlarını indirdim :)hepsi hazır kurulumunu filan yazıp topladım kısaca hepsi Yerel diskimde :p

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
olsun :D

CS BETA

CS BETA

Üye
:) aldımda ins

blade-26

blade-26

Üye