Quake 2 bilgisayar oyunun aynısı N79-N82-N95-N95 8GB ve 5320 XM'da ! ( No Rapid )

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel paylaşım saol :oke:

fatih_yurt

Üye
aga bu inmiyor

bosnakselo

bosnakselo

Üye
kardeş bi türlü inmiyo şu rapid den başka linkten verirmisin

dark_kenan

Üye
bence bıraz zor ya namağlup bıde sampıyonnn bence ılkı cok zor bence ıkıncısı dahda cok zorrr :)))

ramazan3650

Üye
abi supersin ya oyun cok guzel aradıgım tam oyun buydu ellerine saglık daha varsa sende koysana

fatih_yurt

Üye
ağa bu eror veriyor inmiyor

kralalim_26

kralalim_26

Üye
teşekkürler

ilker.meltem

Üye
arkadaşlar süper bi oyun telefonda mükemmel oynanıyor hatta bluetoth ile multi oynayabiliyorsun.ben tv ye bağlayıp oynuyorum evdeyken mükemmel oluyo 8gb si olan herkese şiddetle tavsiye ederim.ama normel n95 te sorun veriyo açmıyor bilginize bu arada emeğe saygı ben gerçi 2008 de indirip kurdum bu oyunu ama olsun süper paylaşım...

legless94

Üye
harüka la buuuuuuuuuuu saniki pcde oynuyom gibi zevkleniom

hayabusa77

hayabusa77

Üye
Arkadaşlar n79 da çalışıyo

hakan1994

Üye
n81 de Symbian os pıps 1.2 yi kurarken güncelleştirme hatası diyor diğerkini kurdum sadece oyuna girmeye çalıştığımda hiçbişey olmuyor öyle kalıyor yardım edermisiniz arkadaşlar

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
başka bir symbian pips 1.2 ya da daha üzerini bul(kendi telefonunun versiyonuna uygun) ve kurmayı dene ;)

snowtiger

Üye
topragım bn tıklıom inmıo bu yha rapid hata verıo sunu 4share versene

rapman

rapman

Üye
    Konu Sahibi
topragım bn tıklıom inmıo bu yha rapid hata verıo sunu 4share versene
rapid'de hatlar yoğun oluyo diye öyle yapıyor eğer sabah yada gece indirirsen hiçbir hata ile karşılaşmassın.gündüzde indirebilirsin fakat sorun yapıyor 2 dakika bekle falan..eğer linkler kırılırsa başka bir siteye upload edeceğim :oke:

hakan1994

Üye
buludum indirdim herşeyi yaptım ama çalışmadı oyunun simgesine girince hiçbirşey olmuyo öyle kalıyo

yusufbeyazit

Üye
telefonum n95 yükledim oyunu herşey güzel oyunu açmadan ram yenilensin diye cihazı kapatıp açtım ama gel gör ki kaç defa kapatıp açmama ragmen loading ekranında atıyor oyundan

snowtiger

Üye
tmm arkadasım indirdim kurdum güncellestirme hatası verdi oyunun resmi gelıo loading te kalıo bid bu uygun pips uygulamasını nerden bulabilirim simdiden tesekkürler

Godfather

Godfather

Üye
Hey maşşalah :ehe saolasın kardeş :ehe

amon35

amon35

Üye
teşekkürler.

Üst Alt