QUAKE 1: 5800 ve N97 Tüm Dosyalar Tek Bir Yerde.

Haklısin pc deki gibi ama quake2 rahmetli olmus saglam link bulda oynayak topram

Quake_2_5800.htm buyur bakalım.

bu arada klavye acıkken her yerde calismasi tuhaf oluomesela forumdayken yesil tusla sayfa asagi kayıyo kırmizi tuslada yukari

Virtual key zaten telefonu da kontrol ediyor zaten sadece oyunu değil bazı oyunlarda da çalışıyo.

Virtual key zaten telefonu da kontrol ediyor zaten sadece oyunu değil bazı oyunlarda da çalışıyo.

Oncedende cok kullandım vk yi ama tuslarla ilk kullanisimbu arada java oyunlarda da ise yario ama edit lazim.mesela asphalt6 da power tusuyla sola gidio araba

silah değiştirmeyle ileri zıplama bir olsaydı...

silah değiştirmeyle ileri zıplama bir olsaydı...

Silah değiştirmeyi oyundaki ayarlardan istediğin bir tuşa koyabilirsin zıplamayı da aynı şekilde ben ses kısma tuşuna silah değiştirmeyi koydum zıplamam gereken yer olunca zıplamayı ses kımsmaya alıyorum

Oyun içerisinde vol +/- tuslerı bırbırıne bagımlı haraket edıyor malesef
bence hıcbır sey ımkansız degldır

kendi anlatımım üstelik bonus olarak seslerikapatmayıda anlattım

- - - Eklendi - - -

buarada bazenyukarı asagı bakmada sorun oluyor oldugunda oyundan options a gırın ordan controls ordanda keyboard look a gelın entere basın menü tusunabasın sorun duzelır

- - - Eklendi - - -

1 teşekkürü fazla görmezsınız dımı?

Yukarı bakmak için ses açma tuşuna basılı tut ve ilerş tuşuna bas aşağı bakarken de aynısın yap

LimePie

Üye
oyun gerçekten güzel sağol