enes-1907
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar herkes telefonlarının quadrant benchmark puanlarını, kullandığı telefon modeli ve ıcs ile yazabilirmi...quadrant benchmark olmayanlar için link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
benim sonuç..
XPERİA NEO (2.3.4 ICS)
2.3.4 ICS nasıl oluyor
Bir de bu programı indirdim çok çabuk indi içerisinde bir sürü 3D grafik çıktı
Sony Ericsson Xperia Pro Android 2.3.4 GingerBread yüklü puanı: 1204
yok kardeş şimdi 4.04 ıcs nin hakkını yemiyim sen 4.04 yükleyince quadrant ile test yaptınmı bilmem ama bn yaptım en az şimdiki puana bi 100 puan daha fazla ekle yani....
evet 2.3.4 gingerbread original ama genede bnm yüksek çıktı .ya aslında bnm telefonfa bi bokluk var diğer testlerde diğer neolar az çıkıyo bnm puanlar arc s ile aynı.bnde tas killer var önce uygulamaları kapatıyorum task killer ile sonra testi yapıorum
oooo sen nası telefon kullanıosun bak task killer google play den kur yüzde 40 telefon hızlanıyor.kurduktan sonra ayarlarını anlatim sana .
settings gir orada auto kill lewel var onu crazy yap ve altta bide auto kill frequency var onu da when screen off yap ki her ekrana tuş kilidi vurduğunda ekran kapanıyo ya her ekran kapandığında bütün açık kalmış program,oyun vs herşeyi kapatıyor.
RamboFT ; yeni bir şey öğreniyor dikkat. Az bulunur bu. ^^Şu Xperia S'e gelse şu lanet ics bende test yaparım.
"Önceden kullandığım" programın ismini yazıyorsam bu da kapak oluyor galiba Programı kullanıyordum ancak yine de yazayım dedim markette çeşitli task killer sürümleri mevcut ve sen amatör dille "task killer yükle şöyle böyle yap" diyorsun.
Ayrıca bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Senin yaptığın en ayıbı
- - - Eklendi - - -
Telefona daha yeni GingerBread yüklediğim için formatlı olduğunu da söylememe gerek yok herhalde.
Sen benim dalga geçtiğimi sanmışsın. Aşk olsun abi ya.
yalnıs anlaşılma
Öyle anladım yazdığından
evet advanced task killer dediklerimi harfiyen uygula bak gör bos ram 150 den aşağı inmez
Advanced Task Killer değil mi?
yalnıs anlaşılma
kardeş bende telefonu alalı 4 ay oldu son 1 aydır kullanıyorum task killer.bnde yeni öğrendim..
- - - Eklendi - - -
evet advanced task killer dediklerimi harfiyen uygula bak gör bos ram 150 den aşağı inmez
ne 150 mb rami bosta olanı sölüyom normalde 512 mb150 mb ramşaka gibi ya.
ne 150 mb rami bosta olanı sölüyom normalde 512 mb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?