Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Qt_4.7.3_E sürücüsüne yüklenen
Sponsorlu Bağlantılar
kj2al
Üye
siteye upload etseydin keşkem
KELGER
Üye
Konu Sahibi
kardeş onu yapamadım adminler yapsın ama paylaştığım site sağlam kolay indirmesi
feyyazevci
Üye
2 aydir uğraşıyorum yok abi olmuyor olmuyor v52 5800 hackli ama yok bana mısın demiyor
newkral
Üye
dosya bozuk hatası alıyorm telefonm c5-03
bulentemre
Üye
Eyvallah kardeş bende telefona format attım QT prosunu istiyordu yani eksik diyordu yine teşekkürler
hayalimsin899
Üye
kardeşim satıo var bnde kuruyor ama kurduktan sonra içindeki bileşenleri kurmuyor haya veriyor?
sinanayba
Üye
omerfarukbaspin
Üye
teşekkürler
tanerbabacan
Üye
tel i hacklesek silinmeyen programları silebilirmiyiz? ben qt yi yükledim simdi silemiyorum!
lebron_jamess
Üye
Teşekkürler
delijojuk77
Üye
kardeş tam olarak ne işe yarıyo bu uygulama python gibi uygulamamı bize ne gibi bi artıları olur ben n97kullanıyorum bu uygulamayı yükleyince telde ne gibi atrılar olcak
hotbord_34
Üye
benim 5800 de geçersiz setifka hatası verdi kurulmuyor
G-maxicep
Üye
...
Çamaçıkan
Üye
ultrAslan.sefer
Üye
işte bu süper c den 12 mb yer kazandık şimdi
mat42
Üye
hocam bu ne işe yarıyor aracı bi program mı ?
b_gundem
Üye
kardes dediğin gibi e ye kurdum kurulum basarılı ama qt ile çalısan program kurunca qt eksik diyor?? fbtouch kurdum böyle dedi sebebi nedir
İncİnat
Üye
Beyler QT kendi uploadım buyrun sorunsuz önce QT_4.07(3) ü sonra QT_MOBİLİTY4.07(3) ü kurun iyi günler...