bende indirdim sertifikaladım. ama kurmaya çalıştığımda güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez gibi hatalar alıyorum. o yüzden yükleyemedim.
kardeş senin sertifikalamanda yanlışlık var hiç oynamadan hacklı telefona yükleniyor
senin hack yapman lazım kardeş.tekrar sertifikaladım ama olmadı.Neyse yine de teşekkürler kardeş...
----------Eklendi @ 16:30:36 ---------- Yazıldı @ 16:30:02 ----------
cepten freesigner ile yaptım.sertifikayı..
şimdi biz qt i e ye turntableyi c e mi kurucaz

yha senin verdiqin qt yi kurudm ama pips hatası veriyor tel hacklidir herşeyi modiyelidir acaba ovi storeden gelen pipsten mi sorun yaratıyor dedim sildim ne var neyok yinde pips hatası veriyor ve cfw de pips hatası vermiyor çünkü ndriveyi kurmuştum acaba rom pacherden open all açmakmı lazım bide ole deneyem[/
pips hatası veren arkadaşlar bu sizin kullandığınız cfw den dolayı oluyor.
Yüklenmiyor ayrıca yedek e kurulmuyor bndeki Qt yedeğe yyüklenebiliyor ama yourtube tele reset attırıyor progu çalıştırınca kafayı yedim yardım et lütfenşu an paylaştığım bir pro var konuşan köpek.iphonedeki kedi gibi onu bile çalıştırıyor.
dediğim gibi önceden kurulmuş tüm Qt , Qt mobility , Qt webkit bunları kaldır ve sonra benim verdiğimi kur ve gör.
ben ilk kurduğumda hemen gezigen de denedim ve çalıştı ve bende kullanmaya devam ediyorum eğer birinde çalışmasa hemen kaldırırım telefonda.
helimum , konuşan köpek , gezigen ve yourtbe , bu Qt ile çalışan 4 programı kullanıyorum hepside sorunsuz çalışıyor