Qt v4.08(0) + QtMobility v1.02(0) + QtWebkit v4.08(0) + Qt components v1.01(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
Resimdeki oyunun adını biri verebilirmi bilen varsa :oke:

• Beğen
Tepkiler: marcelo48

fetih_1453

fetih_1453

Üye
indirme linki yok.

ahmet0022

ahmet0022

Üye
KARDEŞ WPLOAD TAN İNMİYO KALDI Kİ ÜYEYİM YANİ AMA İNMİYOR Bİ LİnK YENİLeSEN BU SABİT KONUYU BOZMAYALIM YA...

- - - Eklendi - - -

ADMİN KARDEŞ Bİ EL ATSAN KONUYA....

- - - Eklendi - - -

ADMİN KARDEŞ Bİ EL ATSAN KONUYA....

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
link önceki sayfalardan alınmıştır

QT_v4.08_0_.rar

Rabel26

Üye
Linkler hepten mafiş Arkadaşlar bi el atacak hayır sever bir arkadaş yok mu..?

fetih_1453

fetih_1453

Üye
kardeş korumalı uygulama hatası veriyor.tel hack li ama yine de yok yükleyemiyoruz.

- - - Eklendi - - -

kardeş korumalı uygulama hatası veriyor.tel hack li ama yine de yok yükleyemiyoruz.sertifika attık aynı

kaan5561

Üye
kaldrırın arkdass bu konuyu burdan

scx155

scx155

Üye
link sorunlu yenileyin lütfen

manisa12@hotma

manisa12@hotma

Üye
linkvolu diriltin su linki

yetkin35

Üye
delircem kırcam bu telefonuya buna da süresi geçmiş sertifika diyo.

Umut

Umut

Üye
Qt sorunu olanlar varsa, aşağıdaki linkten Smart Installer uygulamasını yüklesin. Daha sonra Qt gerektiren herhangi bir programı telefona kurun. Eksik tüm bileşenler telefona otomatik olarak kurulacak.

as467

as467

Üye
teşekkürler

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
Kısaca telefonunuzda oyunların ve uygulamaların çoğunun çalışması için gerekli olan bileşendir.​

arkadaşım senden rica etsem bunu bilindik yerlere yüklesen bizde indirebilirsek durmadan farklı pencereler açıyor üyelik istiyor explorer kilitlendi reklamlardan indiremiyorum üyeliksiz senden rica ediyorum lütfen bilindik yerlere yüklersen sevinirim bir türlü indiremedim gına geldi bana şimdiden teşekkürler ellerine sağlık

fetih_1453

fetih_1453

Üye
hatasız bir program indiremeyeceğiz mi ? Hatasız program yokmu?

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
Allah rızası için bu konuya bir çözüm bulun yada kapatın mesaj yazılmasın her gün bir umutla beklemekten yoruldum hala indiremiyoruz bu proğramı

elllf

Üye
güzel bir program yanlız indiremedim. cahilliğimi bağışlayın.:hih:

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
yok kimsenin ilgilendiği yok proğram hala indirilemiyor ne olur yani bilindik yerlere yükleseniz bir iyilik yapsanız allah rızası için bu kaçıncı mesajım

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
yok kimsenin ilgilendiği yok proğram hala indirilemiyor ne olur yani bilindik yerlere yükleseniz bir iyilik yapsanız allah rızası için bu kaçıncı mesajım

Link ile ilgili yaşadığınız sıkıntılarda linkin bulunduğu mesajın altındaki "Mesajı Şikayet Et" linkine tıklayıp "Link kırık" mesajı yazarsanız konu daha çabuk kontrol edilir. Gerekirse link yenilenir veya yenilenemiyor ise konu kilitlenir. Bilginize.

- - - Eklendi - - -

wupload sitesiyle ilgili bir sorun var.

Üst Alt