escape72
Üye
qt sorunum için nokia ya yolladığım mesaja cevap geldi.
arkadaşlar benim c6-01 belle telefonumda qt sorunu vardı nokiayaya mesaj çektim bana yapmam gereken adımları söyledi fakat yüklemem gereken güncelleme numarası farklı ovi suite onu görürmü sizce? alın gelen mesaj bilgilendirirseniz sevinirim
Değerli Kullanıcımız,
Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
- Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Nokia Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz.
- Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız.
- Formatlama sonrası Nokia Suite aracılığıyla Nokia Belle için yayımlanmış olan 111.020.0307 sürümünü yükleyiniz.
- Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra -
Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Mağaza’da yaşanan durum devam eder ise; uygulama üreticisi ile görüşmenizi rica ederiz.
Not: Bazı uygulamalar simkart bilgisi istediğinden dolayı, uygulamaları indirirken 3g şebeke internet bağlantısı ile bağlanmayı denemenizi rica ederiz.
Teşekkürler
Gökhan
Nokia Destek Hattı
444 36 65
Değerli Kullanıcımız,
Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
- Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Nokia Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz.
- Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız.
- Formatlama sonrası Nokia Suite aracılığıyla Nokia Belle için yayımlanmış olan 111.020.0307 sürümünü yükleyiniz.
- Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bağlantısından Nokia Mağaza 3.22.054 sürümünü indirerek telefonunuza kurunuz.Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Mağaza’da yaşanan durum devam eder ise; uygulama üreticisi ile görüşmenizi rica ederiz.
Not: Bazı uygulamalar simkart bilgisi istediğinden dolayı, uygulamaları indirirken 3g şebeke internet bağlantısı ile bağlanmayı denemenizi rica ederiz.
Teşekkürler
Gökhan
Nokia Destek Hattı
444 36 65
Gökhan çok manidar konuşmuş