qt sorunum için nokia ya yolladığım mesaja cevap geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
qt sorunum için nokia ya yolladığım mesaja cevap geldi.
arkadaşlar benim c6-01 belle telefonumda qt sorunu vardı nokiayaya mesaj çektim bana yapmam gereken adımları söyledi fakat yüklemem gereken güncelleme numarası farklı ovi suite onu görürmü sizce? alın gelen mesaj bilgilendirirseniz sevinirim

Değerli Kullanıcımız,

Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
- Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Nokia Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz.
- Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız.
- Formatlama sonrası Nokia Suite aracılığıyla Nokia Belle için yayımlanmış olan 111.020.0307 sürümünü yükleyiniz.
- Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra -
bağlantısından Nokia Mağaza 3.22.054 sürümünü indirerek telefonunuza kurunuz.
Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Mağaza’da yaşanan durum devam eder ise; uygulama üreticisi ile görüşmenizi rica ederiz.
Not: Bazı uygulamalar simkart bilgisi istediğinden dolayı, uygulamaları indirirken 3g şebeke internet bağlantısı ile bağlanmayı denemenizi rica ederiz.

Teşekkürler
Gökhan
Nokia Destek Hattı
444 36 65

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
- Formatlama sonrası Nokia Suite aracılığıyla Nokia Belle için yayımlanmış olan 111.020.0307 sürümünü yükleyiniz.

yeni yazılım mı geliyor acaba :) Gökhan çok manidar konuşmuş

hakan_710

hakan_710

Üye
biraz mantıklı konuşun. 111.020.0307 düşük bir sürüm numarası. yeni yazılım gelirse şuan ki versiyondan yüksek bir numara olması gerekir. Bu nokia çalışanları neyin kafasını yaşıyo bilmiyorum ama her ne içiyosalar aynısından ben de istiyorum

• Beğen
Tepkiler: korumasiz

kelooo

Üye
111.020.307 eski sürüm belle kardeşim 2. Nesil tellerde vardı ilk nesiller bu sürümden yüksek olanı kullanıyorlar zaten

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
bu nokia çalışanları mal valla ben c6-01 belle kullanıyorum dedim bana yolladıkları sürüme bak valla bu nokia hiç anlamıyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
sen once onların bilidğinimi sanıyorsun geçen şikayetim vardı hat çekmeme durumu adam çıktı 7370 yap dedi sonra pc suilteden anna yı yükle dedi bnde belle yüklü iken telefondakş adama kafa atasım geldi gittim telefona kafa attım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen once onların bilidğinimi sanıyorsun geçen şikayetim vardı hat çekmeme durumu adam çıktı 7370 yap dedi sonra pc suilteden anna yı yükle dedi bnde belle yüklü iken telefondakş adama kafa atasım geldi gittim telefona kafa attım

telefona bişey oldumu bari Fehmi :hmmm

Dimi3

Dimi3

Üye

Ahaha :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İyide madem bişiy bilmiyorlar,maxicep i takip etsinler bari değilmi:)

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
valla aynen bir ara ben dedim telefon güncellemelerini geliştirin hizlari artirin 1.nesil telefonlara hiz yükseltici yazilimlar yapin adam benide aradi diyor telefonunuzda donma varsa soft format atin sonra nokia suiteden belleyi yükleyin ahmak yaw :))

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-01-orjinale-en-yakin-cfw-21-06-2012-a-661336.html
HAKAN ARKADAŞIMIZIN AÇTIĞI KONUDAKİ YAZILIMI YÜKLDİM SAĞOLSUN 3G BAĞLANTI İLE OVİDEN İNDİRDİM QT BİLEŞENİ İSTEYEN UYGULAMA DÜZELDİ TÜM SORUNUM AYRICA HAKAN KARDEŞİMİZİN YAPTIĞI YAZILIM ORJİNAL BİREBİR BELLE AMA EKLEME YAPMIŞ WİDGETLER FALAN GÜZEL BİRŞEY OLMUŞ.
EMEĞİNE SAĞLIK

MücahitTokgöz

beyler birşeyi farkettinizmi hangi sorunu yazıp gönderseniz cevap aynı soft format at oviden tekrar yükle bu ne lan herkese aynı şeyi ezberletmişler işe almışlar :D

escape72

escape72

Üye
    Konu Sahibi
beyler birşeyi farkettinizmi hangi sorunu yazıp gönderseniz cevap aynı soft format at oviden tekrar yükle bu ne lan herkese aynı şeyi ezberletmişler işe almışlar :D

AYNEN VALLA DEDİĞİN GİBİ:oke::ehe

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
arkadaşlar benim c6-01 belle telefonumda qt sorunu vardı nokiayaya mesaj çektim bana yapmam gereken adımları söyledi fakat yüklemem gereken güncelleme numarası farklı ovi suite onu görürmü sizce? alın gelen mesaj bilgilendirirseniz sevinirim

Değerli Kullanıcımız,

Nokia Mağaza’da yaşanan durumun giderilmesi için aşağıdaki işlem adımlarını izlemenizi rica ederiz.
- Telefonunuzda istenmeyen bir bilgi kaybı olmaması için yedekleme yapılması gerekir. Yedekleme işlemini Nokia Suite programı vasıtası ile gerçekleştirebilirsiniz.
- Yedeklemeden sonra telefonunuzu *#7370# kodlaması ile formatlayınız.
- Bu güncellemeler tamamlandıktan sonra -
bağlantısından Nokia Mağaza 3.22.054 sürümünü indirerek telefonunuza kurunuz.
Yukarıda belirtilen işlemler yapıldıktan sonra Nokia Mağaza’da yaşanan durum devam eder ise; uygulama üreticisi ile görüşmenizi rica ederiz.
Not: Bazı uygulamalar simkart bilgisi istediğinden dolayı, uygulamaları indirirken 3g şebeke internet bağlantısı ile bağlanmayı denemenizi rica ederiz.

Teşekkürler
Gökhan
Nokia Destek Hattı
444 36 65

Format at düzelır :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt