Qt Mobility 1.2 Beta Duyuruldu. Qt mobility sorunları bitmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkyrn

gkyrn

Üye
arkadaşlar sadece ilk safadaki qt yi kurmak yeterli mi? bu sayfadaki smart installer ı da kurmak gerekiyo mu öncesinde?bende smart installer ADM 1.35(0) yüklü gözüküyor zaten?bu verilen linkteki nokia smart installer 0.17(1) sürümü olarak gözüküyor farklı bişey mi acaba?daha da bozmayalım ayarları.. yardımcı olur musunuz lütfen...

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sadece ilk safadaki qt yi kurmak yeterli mi? bu sayfadaki smart installer ı da kurmak gerekiyo mu öncesinde?bende smart installer ADM 1.35(0) yüklü gözüküyor zaten?bu verilen linkteki nokia smart installer 0.17(1) sürümü olarak gözüküyor farklı bişey mi acaba?daha da bozmayalım ayarları.. yardımcı olur musunuz lütfen...

Hepsini yükleyebilirsin smart installere gerek yok.

gkyrn

gkyrn

Üye
Hepsini yükleyebilirsin smart installere gerek yok.

yani ilk sayfadaki qt yi değil mi sadece? tek dosya var içinde zaten qt mobility 1.2.0 beta1
diğer 3 link nfc olan cihazlar için sanırım değil mi c7 ler için.
ayrıca 2. link ölmüş haberin olsun arkadaşım nfcchat olan

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
yani ilk sayfadaki qt yi değil mi sadece? tek dosya var içinde zaten qt mobility 1.2.0 beta1
diğer 3 link nfc olan cihazlar için sanırım değil mi c7 ler için.
ayrıca 2. link ölmüş haberin olsun arkadaşım nfcchat olan

hepsi cihazlar için. link'i kontrol edeyim.

----------Eklendi @ 15:37:04 ---------- Yazıldı @ 15:35:45 ----------

Linkler sağlam.

gkyrn

gkyrn

Üye
kusra bakma ben denediğimde açılmamıştı bi süre şimdi çalışıyor evet.emeğine sağlık bu arada:oke: hepsi cihazlar için derken??? nfc chat,nfc corcboard ve nfc interactor ne işe yarıyor? kusra bakma bilmediğimden soruyorum nfc yi görünce nfc li cihazlar için diye düşündüm ama??

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
Anna yazılımındaki nfc' ler için ok.

gkyrn

gkyrn

Üye
Anna yazılımındaki nfc' ler için ok.
c6-01 de nfc yok ama? dolayısıyla c6-01 için değil sanırım.çok kapalı bi cevap oldu verdiğin anlamadım ama neyse yine de saol....

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
c7,n8 ler için

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Deneyen var mı çözülmüş mü?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
installotion failed diye hata verdi buda arkadaşım..bence bu programla falan olacak bişey değil acil bi güncellemenin gelmesi şart..

bu zaten QT'lik bir durum değil direk smart installer ın türkçe dile uyumsuzluğu ile alakalı..önümüzdeki güncellemeyi bekleyeceğiz..

sibernetik

sibernetik

Üye
bilmediğimiz başka geliştirmeleri olsada halen smart installer sorunu devam ediyor türkçe dilinde.

hizan

hizan

Üye
    Konu Sahibi
kardeş anna da türkçe dilinde problem asla bitmez gibi, nokia bu konuda adım atmıyor gibi.

serkanet

Üye
merak etmeyin bü güncelleme getirir mağazaya kaldırır o uygulamalarn hepsini spb tv yi kaldırdığı gibi yırtar bu işten :)

eren.cet

Üye
ya yüklenemiyor hatası aldım sebebi nedir acaba ?

ekremsss15

ekremsss15

Üye
5800 Da Yüklenemiyor Dİyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt