Python Nedir ? Phyton Hakkında Genel bilgi symbian OS 9.1 s60 3rd- Python indir

Sponsorlu Bağlantılar

karakule100

karakule100

Üye
teşekkürler paylaşım için
 


hackam

hackam

Üye
sağol bilgilendirdin Teşekkürler paylasımına. eline sağlık
 

huzun34

Üye
tşk.ler
 
PriveT

PriveT

Üye
tesekkurler
 
süvari

süvari

Üye
şuana kadar bende hiçbir python programını ve uygulamalarını çalıştıramadım bunun sebebi ne olabilir acaba bilgisi olan varmı? bi çok sürümünü yükledim ama herhangi bir python uygulaması yükleyip çalıştırmayı denediğimde uygulama açılmıyor hiç tepki bile vermiyor. ?

Al benden de o kadar.
 
mangdaşire

mangdaşire

Üye
5800da touchcomicle xpress cut u çalıştırıyormu?
 
  • Beğen
Tepkiler: piyanistalaatti
YasirN

YasirN

Üye
tesekurler bılgı ıcın
 
cyberboogey

cyberboogey

Üye
emeğine sağlık
 
vedat533

vedat533

Üye
saol
 

izmirok

Üye
E63 e python kurulurmu.
 
By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler
 
vysl94

vysl94

Üye
teşekkürler
 
usta52

usta52

Üye
paylaşım için teşekkürler..
 
aşikar53

aşikar53

Üye
n gage ile bir alakası varmı dir ben de nokia n 85 var fakat ben n gage oyunları oynuya mi yorum ne yapmam gerekiyor yardım edersen memnun olurum teşekkürler daha sorun çok bende hack işi de var bir yardım et bağa be babana rahmet
 
johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkurler
 
Hooligan™

Hooligan™

Üye
Teşekkürler
 

huso48

Üye
Teşekkürler Çok yardımcı oldu
 

halitttt

Üye
teşekkürler
 
asgz

asgz

Üye
N958Gb kullanıyorum, istediğim 1 kaç uygulama çalışmadığı için daha önce kurulu olan piton'u yükseltmek amacı ile kaldırıp yeni sürüm yüklemeye çalışıyorum, ama ne yaparsam yapayım piton ile ilgili hatırladığım tüm uygulamaları kaldırmama rağmen her defasında güncelleme hatası alıyorum. Bu işi çözebilecek bir arkadaşım var mı ?.
telde halihazırda yüklü olanlar aşağıda burada benim unuttuğum başka piton uygulaması gören arkadaşım varsa lütfen beni uyarırsa çok sevinirim:
dvd player, Mobipocket reader, SymSBM Binpda, Fexplorer, Groove Labyrinth, Garmin, Taskspy, Snakes, Fring, Ultimate voice recorder, Aps Server v2, Firefox mod, Mobiola webcam, Google Maps, Morphology Module, Mobiola Headset, FS Caller, Carpack, Coreplayer, Lanscape Pro, Hi n Bye, Camera Wrapper, Spb TV, EyeCall, İnsect Killer, iON Battery Timer, Opera Mini, Golden Black tema, X Plore, Smart Movie, Uc Player, Nokmote, Phone Torch, Handvawe, Flipsilent, Slide Helper, Light Sabre, Oggplay, BinPDA Sec.Mng., Sie, HAWX. Phone RC, Star Wars The Emp. Strikes Back, Sega Rally 3d, Gaaxy On fire, Bounce Tales, F22 raptor, QBlox, Symarctic ExtGPS.
 
berk bilgin

berk bilgin

Üye
Teşekkür
 


Üst Alt