senin telefonda yüklü o zaman güncelleştirme hatası veriyor uygulama yöneticisinde bi bak sil öyle yükleArkadaslar ben PythonRightPack_v1.2.0_Unsigned.rar yukluyorum megaPyModulePack_v2.01.rar yuklemiyor Update error veriyor yani ikisinden yanlizca birini tele kura biliyorum yardim ederseniz sevinirim
Dedigini yaptim butum Phtyon uygulamarini sildim sonra Phtyon Rhigt Pack Yene Update error veriyor ama Satmaster ve Scanner gibi programlar calisiyor neden acabasenin telefonda yüklü o zaman güncelleştirme hatası veriyor uygulama yöneticisinde bi bak sil öyle yükle
Dedigini yaptim butum Phtyon uygulamarini sildim sonra PythonRightPack_v1.2.0_Unsigned.rar Yene Update error veriyor ama Satmaster ve Scanner gibi programlar calisiyor neden acabasenin telefonda yüklü o zaman güncelleştirme hatası veriyor uygulama yöneticisinde bi bak sil öyle yükle
zaten yüklüde ondan yani sen gùncelleştiremiyosun sadeceDedigini yaptim butum Phtyon uygulamarini sildim sonra Phtyon Rhigt Pack Yene Update error veriyor ama Satmaster ve Scanner gibi programlar calisiyor neden acaba
--------------- Ekleme ---------------
Dedigini yaptim butum Phtyon uygulamarini sildim sonra PythonRightPack_v1.2.0_Unsigned.rar Yene Update error veriyor ama Satmaster ve Scanner gibi programlar calisiyor neden acaba![]()