sezbatu Üye arkadaşım önce siz ve birkaç arkadaş sayesinde i550 min neler yapabildiğini anladım çok teşekkür ederim yalnız bu konuyla ilgili verdiğin üç proyu da tele kuramadım ( telim hackli ) sabırsızlıkla cevabını ve önereceğin çözümü bekliyorum saygılarımla
arkadaşım önce siz ve birkaç arkadaş sayesinde i550 min neler yapabildiğini anladım çok teşekkür ederim yalnız bu konuyla ilgili verdiğin üç proyu da tele kuramadım ( telim hackli ) sabırsızlıkla cevabını ve önereceğin çözümü bekliyorum saygılarımla
bayram333 Üye öncelikle emeğinize saygı,güzel site. Sorum: Nokia n70'e öcelikle pythonun hangi versiyonlarını yüklemem gerek.sırasıyla yazarmısnız örnek:Ekteki Python for S60 v1.4.5 ve Python Shell v1.4.5 dosyalarını cihazınıza kurun. Yine ekte bulunan; - PythonRightPack v1.2.0 - megaPyModulePack v2.01 - UltraPyModulePack v3.0.2 yardımcı olurmusnuz mümkünse mesaj atabilirminiz ilginizden dolağı teşekkürler
öncelikle emeğinize saygı,güzel site. Sorum: Nokia n70'e öcelikle pythonun hangi versiyonlarını yüklemem gerek.sırasıyla yazarmısnız örnek:Ekteki Python for S60 v1.4.5 ve Python Shell v1.4.5 dosyalarını cihazınıza kurun. Yine ekte bulunan; - PythonRightPack v1.2.0 - megaPyModulePack v2.01 - UltraPyModulePack v3.0.2 yardımcı olurmusnuz mümkünse mesaj atabilirminiz ilginizden dolağı teşekkürler
-LiveYourLife- Üye MaxiCep.Com - Bilgilendirme MaxiCep.Com - Bilgilendirme eğer python hata verirse kaLdırıp MaxiCep.Com - Bilgilendirme bunu kurun hata vermeyecektir. bunLar YeterLi
MaxiCep.Com - Bilgilendirme MaxiCep.Com - Bilgilendirme eğer python hata verirse kaLdırıp MaxiCep.Com - Bilgilendirme bunu kurun hata vermeyecektir. bunLar YeterLi