baba.1 Üye slm --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar.tv.proramının..şifresini..bilen.varmı
cagrı_0650 Üye ya arkadaslar bu program da butun kanallar sıfrelı cozemedım bı turlu nasıl yapacamı bılemıyorum bı yardımcı olursanız sevınırım lutfen bı yardım edın
ya arkadaslar bu program da butun kanallar sıfrelı cozemedım bı turlu nasıl yapacamı bılemıyorum bı yardımcı olursanız sevınırım lutfen bı yardım edın
hopemaster Üye Arkadaslar Saolun Program calısıyor ama Bende Ses yok Nedendır Bı bılgısı olan varmı ?
draw1907 Üye xasthur' Alıntı: Allah aşkına! Google Translete kullanarak ingilizce 'uzun metinler'i çevirmeyin dilimize. Merak ediyorum şu sitede bir Allah'ın kulu okudu mu şu yazıyı? Bir örnek : ''herhangi bir yakışıklı hiçbir sorunları ile başardı. '' Çok yazık... Genişletmek için tıkla ... tam ben yazıcaktım sen belirtmişsin bu google translate te olmasa neyapacaktık eskidende yahoo baby... diye bir program vardı o yakıyodu türkçeyi
xasthur' Alıntı: Allah aşkına! Google Translete kullanarak ingilizce 'uzun metinler'i çevirmeyin dilimize. Merak ediyorum şu sitede bir Allah'ın kulu okudu mu şu yazıyı? Bir örnek : ''herhangi bir yakışıklı hiçbir sorunları ile başardı. '' Çok yazık... Genişletmek için tıkla ... tam ben yazıcaktım sen belirtmişsin bu google translate te olmasa neyapacaktık eskidende yahoo baby... diye bir program vardı o yakıyodu türkçeyi
usahan Üye türk kanallarının çoğu var,bende bir önceki sürümü yüklü v 1.18,ama bu programın sesi çıkmıyor ki,çok yavaş birde
türk kanallarının çoğu var,bende bir önceki sürümü yüklü v 1.18,ama bu programın sesi çıkmıyor ki,çok yavaş birde
TELEPHOoNE Üye şimdi telefonuma yükledim ve kuruyorum denedikten sonra görüşümü söyleyeceğim bakalım paylaşım yararlımı ?
şimdi telefonuma yükledim ve kuruyorum denedikten sonra görüşümü söyleyeceğim bakalım paylaşım yararlımı ?