SPB Software SPB TV v1.05(1117) S^3/S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

hhacamat

Üye
güncelleme hatası veriyor

huron

huron

Üye
5800 üme yükledim ama doğru dürüs açamadım hep spb tv for desktop ve bir monütör görüntüsü çıkıyor bir ayar yapmammı gerekiyor menüleri ingilizcemi sizinde birde arkadaşlar wlan veya turcell bağlantı istiyormu sizdede

NIGRA_35!

Üye
E5 tede ses var görüntü yok maleseff :(

--------------- Ekleme ---------------

Bir önceki sürümünü denedim ondada ses yok görüntü var :( E5 ile tam uyumlu olan bir sürümü yok mu acaba?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar cfteam den önder programın ses ve görüntü olayını hallettti. E5 te çatır çatır çalışıyor bilginiz olsun. Ekler burayada..

efets

Üye
e 55 tede ses var görüntü yok nasıl cözücez?? e5 de nasıl cözdünüz problemi?

mkbmkb

Üye
kanalların hepsini iziyemiyorum lisans kodu istiyor

karcepoyt

karcepoyt

Üye
bende yükledim ama for desktop çıkıyor bilgisi olan varmı

BozBaykuş

BozBaykuş

Üye
emegıne saglık kardesım...

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ses olayı için almanca yapılması istemiyordu başka bi konuda program için tsk

poyraz785

Üye
teşekkürler

anfield

Üye
N 93 de özellik desteklenmiyor diyor niye

safakk

safakk

Üye
telefonum e71 programı düzgün şekilde yükledim ancak görüntü var ses gelmiyor ayrıca türk kanalları sınırlı daha fazla kanala nasıl ulaşabiliriz?

sensunnn

Üye
programın 1.2 sürümünü yüklersen sorun çözülecektir. bende de aynı sorun vardı çözüldü.

ıspider

ıspider

Üye
N79 yükledim, güncellemeyi sorunsuz yaptım, kanalların hepsi açık ve programların ön izleme resimleri görülüyor ->tıklıyorum ama izlemek istediğim kanalı açıyorum ne görüntü var ne ses bi süre sonra ana menüye dönüyor tekrar. Vodafone aylık cepnet var, hız olarak youtube den takılmadan izleyebiliyorum videoları ama Sbp tv den yok bişey.

nakres_07

Üye
Aynen önizlemeler görünüyor ama açılmıyor. Wireless ten bağlanıyorum, daha önce açılıyodu neden açılmaz?

cyta77

Üye
Nokia E55 için hangi sürümünde çalışıyor bu program.

mehmetonline

Üye
evet arkadaşlar E55 te çalışan versiyon hangisidir? cevap verirseniz çok seviniriz

jacket

Üye
arkadaşlar e5 te sorun nasıl çözülüyor bilgi verirmisiniz ?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
gerçekdende ücretsizmi?????

Üst Alt