Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pttcell internet kullanimi
Sponsorlu Bağlantılar
Emrebali05
Üye
Konu Sahibi
pttcell internet kullanimi
Bu ay pttcellde sinirlarimi astim 128 kb hizla 9 gb internet kullandim varmi benim gibi kullanan
veliahht01
Üye
Asıl olay şu bu interneti hızlandırmanın yolu varmı?
[NcQUkOTE="müorteza16, post: 7735552, member: 24nmm.82016"]Kim?[/QUOTE]
Konuyu açan kullandigi internetten belli derdim ama gercek cevabim kullandigi internetin bana gore az oldugu
ben yatmadan telefonu şarja takıp download'a bırakıyorum gündüz e-posta şu bu hep açık gecede dediğim gibi downloadda 480p film indirip izliyorum filmin boyutuna bağlı olarak en fazla 2 gecede (800mb) filan iniyor ben böyle geçen ay 3 film indirip izlemiştim ay sonu toplam download 14gb idi
ben yatmadan telefonu şarja takıp download'a bırakıyorum gündüz e-posta şu bu hep açık gecede dediğim gibi downloadda 480p film indirip izliyorum filmin boyutuna bağlı olarak en fazla 2 gecede (800mb) filan iniyor ben böyle geçen ay 3 film indirip izlemiştim ay sonu toplam download 14gb idi
geçen ay bende windowsu 10a geçirdim ayriyetten film indirdim benimkide uçmuştu
download programı kullanıyomusun yoksa tarayıcı mı ben tarayıcıyı kullanıyorum arada iptal oluyor
maşallah pttcell bizi kovacak
geçen ay bende windowsu 10a geçirdim ayriyetten film indirdim benimkide uçmuştu
download programı kullanıyomusun yoksa tarayıcı mı ben tarayıcıyı kullanıyorum arada iptal oluyor
tarayıcı kullanıyorum evet iptal oluyor telefonu kuytu yere bırakırsam iptal oluyor ve sinir bozuyor kimi zamanda devam et deyince kaldığı yerden devam ediyor yada baştan başlıyor.
Emrebali05
Üye
Konu Sahibi
bazen telefonu firlatasim geliyor öyle olunca
4g gelince nasıl olur acaba