pttcell faturali kullanicilarinin dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
pttcell faturali kullanicilarinin dikkatine
Pttcell’lilerle 3.500 dakika

Yurtiçi Her Yöne 200 dakika

Yurtiçi Her Yöne SMS 250 SMS

Yurtiçi Cepten İnternet 250 MB*

Kota Aşımı SMS 30 Kuruş/Adet

Kota Aşımı Konuşma 30 Kuruş/Dakika

*Tarifenin internet kullanım hakkı, adil kullanım noktası olan 250 MB'a ulaştıktan sonra 1GB kullanıma kadar 64Kbps hız ile devam eder. Tarifenin aylık sabit ücreti KDV ve ÖİV dahil 14 TL’dir. bu kosullar sadece yeni musteriler icin gecerlidir (mevcut aboneler aman yerinizden oynamayin) :D

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Tam zamaninda gecmisim huhhhh

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
ben mevcutlara zam bekliyorum artik umarim cok fazla olmaz

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Zam gelecegini zannetmiyorum eger oyle bisey olsa millet kacar yada en azinda 1 yada 2 tl koyarlarki musteriyi tutmak adina

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
bilemiyorum yeni cikan 45lik tarifede 12 ay sabit fiyat diye not var ama digerlerinde yok bu da bir zamin ayak sesleri bence :D zam miktari konusunda benim gorusum 14luk 19luk olarak 24luk 29luk olarak guncellenir ama ins olmaz :)

phasan

phasan

Üye
Zam olmaz inşallah

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar yenı uyeler ıcın kotu oldu sınırsız ınternet yok artık

phasan

phasan

Üye
bu yenı tarıfe

Bu eskı tarıfe

Kısaca sınırsız ınternet yok

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
1gbsınırsız yazıp 1788 e atarsanız dönem sonuna kadar 10 tl ye 1 gb adil kotalı sonrasında 128 kb/sn ile devam eden net sahibi olursunuz bu paketin hızı yeni tarifedeki 1 gb ile birleşiyorsa güzel olur sanki :) totalde 2gb hızlı net ve sınırsız ehh işte idare eder yine :)

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
arkadaslar ptt cell eski abonelerini de degistirerek devam ettiriyor. 128 kb sn artik hayal. buyuk haksizlik ama. mesela vodafone kuruldugundan beri butun tarifelerini hic degistirmeksizin hala musterilrinin kullanimina devam ettiriyor.

bssdtmz

bssdtmz

Üye
arkadaşlar ben bundan önce pttcell kullanıyodum şimdi bu eski kullanıcılar için geçerlimi?

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bundan önce pttcell kullanıyodum şimdi bu eski kullanıcılar için geçerlimi?
hayır eski kullanıcılar için hızda değişim yok kardeşim 128kb olarak devam

bssdtmz

bssdtmz

Üye
Eyvallah hocam

SHS

SHS

Üye
Ben anlamadım sonuçta yine sınırsız değil mi

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlamadım sonuçta yine sınırsız değil mi
hayır değil yeni tarifede 250mb den sonra 3gb kullanamına kadar 64kb hızda devam ediyor ki halihazırda 128kb hız dahi yetmezken 64kb ile kullanmak eziyetin ta kendisi üstelik 3gb den sonra hız 1 kb a düşüyor

• Beğen
Tepkiler: SHS
SHS

SHS

Üye
hayır değil yeni tarifede 250mb den sonra 3gb kullanamına kadar 64kb hızda devam ediyor ki halihazırda 128kb hız dahi yetmezken 64kb ile kullanmak eziyetin ta kendisi üstelik 3gb den sonra hız 1 kb a düşüyor

Çok kötüymüş o zaman ben ailemi hatta arkadaşlarımı bile geçirdim inş bizede zam gelmez

phasan

phasan

Üye
Pttcell de sadece 1 gb sinirsiz var faturali 10 tl