benim sorum şu olacak arkadaşlar:faturalı olan tarifede aynı bimcell'deki gibi anında paket sorgulaması yapabiliyor muyuz yoksa diğer operatörler gibi 'son 6 saat veya son 12 saat dahil değildir' mi diyor?
işte ben bundan çok emin değilim,çünkü şu an avea basicell 30'luk faturalı tarifedeyim,mesajla da online işlemlerde de son 6 saat dahil değildir yazıyor..
çok normal çünki yeni hat almışsınız faturalı hatlarda yaklaşık 75 tl vergi oluyor ben hat taşma ile geçtim ve 5 kuruş para ödemedim yeni hat alanlar için durum farklı haliyle ama yinede iyi bence
arkadaşlar bir şey soracağım bu 128 kbps hız face de gezinme ,fotoğraf bakma,yükleme ,foursquare,donanımhaber,mobil gazeteler vs. için yeterli mi face yi kaç sn de açıyor vs.bir yardımcı
arkadaşlar bir şey soracağım bu 128 kbps hız face de gezinme ,fotoğraf bakma,yükleme ,foursquare,donanımhaber,mobil gazeteler vs. için yeterli mi face yi kaç sn de açıyor vs.bir yardımcı
hmm.peki pazartesi başvurayım 1 ay denerim beğenmezsem taahhüt yok zaten taşırım yeniden numaramı aveadan numara taşıyınca 14 liraya 5 lira ekleniyor mu eklenmiyor mu ek bir ücret oluyor mu 14-15 civarı mı geliyor bilginiz var mı
hmm.peki pazartesi başvurayım 1 ay denerim beğenmezsem taahhüt yok zaten taşırım yeniden numaramı aveadan numara taşıyınca 14 liraya 5 lira ekleniyor mu eklenmiyor mu ek bir ücret oluyor mu 14-15 civarı mı geliyor bilginiz var mı