Tavsiye psu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
psu yardım

Diğer 750W GÜÇ kaynaklarına göre ucuz
herhangi bir sorun çıkarırmı fiyatı düşük geldi banada bunu alacam bütçeye uygun sorun çıkarırmı çıkarmazmı öğrenmek istiyorum yardımcı olurmusunuz :) ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Gerçek 80plus olmayabilir ve çok ses yapıyo olabilir
Gerçek 750watt olmayabilir :)
İlk kez Fsp duydum yinede siz bilirsiniz :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vtanda Sıkıntı Olmaz Öyle Yazarsa Öyledir145 TL ye Aldım Şu An Pahali Fakat İndirimde Düşer Fiyat Normal Gibi Ama Fanın Sessiz Olduğundan Emin Ol Mesela Benim Aldiğim Şu Anda Sistemde EN Sessiz Çalişan O Duyulmuyor Gibi Hatta Yada Al Olmazsa İade Edersin

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
750W da bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum çünkü vatan popüler bi site 750W die 500W satmazlar herhalde
Ama evet 80 plus olmayabilir neyse daha bilgili arkadaşlatın yorumlarını bekleyelim :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
750W da bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum çünkü vatan popüler bi site 750W die 500W satmazlar herhalde
Ama evet 80 plus olmayabilir neyse daha bilgili arkadaşlatın yorumlarını bekleyelim :D
Vatan Bilgisayarda O Tür Birşey Olmaz Yorumları Okumuyosun Heralde :dry:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bende ondan bahsediyorum zaten :bangin:
Bende ondan bahsediyorum zaten :bangin:
Ama Adamlara Sorarsan Sana Alma Derler Daha İyi Bir Markaya Yönlendirirler O Ayri Bende Olsam Öyle Yapardım Performansını Ancak Çok Yüksek Grafik Kartlarında Anlarsın Öyle Kullanımda Fark Ettirmez.Dediğim Gibi Al Olmazsa Fanı Filan Ses Yapıyosa 14 Gün İçinde Git Geri Ver Hatta Ayni Gün Verirsen Senin İçin Daha İyi Hemen Alırsın Parani Öbür Türlü Bir Gün Sonraya Kalabilir. :bottom:

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Alcaz artık bütçeye en uygunu bu olmassa mağazadaki personellere falan sorarım bide bu vatanda mağazadan direk alışveriş yapınca indirim oluyomu peşin paraya ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Alcaz artık bütçeye en uygunu bu olmassa mağazadaki personellere falan sorarım bide bu vatanda mağazadan direk alışveriş yapınca indirim oluyomu peşin paraya ?
1 Tl İndirim Olur :islik Ama Bazen Kampanya Varsa Değişebilir Kesin Bişey Söylemek Zor Eskiden Hep Nakit Alırdım 20 30 TL Fiyat Farkederdi Ama Şimdi 1 TL Civari Fark Ediyor Yada O Ürünlere Ben Denk Gelmiyorum Onuda Bilemem Eskisi Kadar Alişveriş Yapmiyorum Böyle O Bölümde Gözüne Kestirdiğin Zeki Birini Bul Söyle Nakit Alıcamde 750 80 Plus Önerin Varmi De Bütçem Yok Filan

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Zaten toplam pc topladım yani 2.6 tl tuttu buna bari yapsınlar yani geçen bi reklama rastladım % 30 falan diyodu yıllardır % 30 indirim var vatanda nedense :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Zaten toplam pc topladım yani 2.6 tl tuttu buna bari yapsınlar yani geçen bi reklama rastladım % 30 falan diyodu yıllardır % 30 indirim var vatanda nedense :D
Mağazada haftanin her günü %30 indirim yapiyorlar yani sadece hafta sonuda değil :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O AYrı Birşey Ama Gerçektende Var Diyorumya Benim Aldiğim PSU 145 TLye İnmişti İndirim İle Orada Bir Mantık Var 10 Üründen 5 İnde İndirim Oluyor Alt Yazılara Dikkat Edin Her Üründe Değil Ama İndirim Olduğundada Ondan İyi Fiyat Bulamazsın Nette

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Takip Ederek Alacaksın Devamli Takip Et Aylık İndirime Girerler

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
    Konu Sahibi
Bi yıldır pc yok evde :D sıkıntıdan kapıyı dolapları kemiriyodum Asdfgdasas :D :D
yeter artık didim :D yaz boyu çalıştım para biriktirdim alıcam ne kadar olursa olsun :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
  • Beğen
Tepkiler: deadboringQ7
Takipçi Satın Al

Üst Alt