Vtanda Sıkıntı Olmaz Öyle Yazarsa Öyledir145 TL ye AldımGerçek 80plus olmayabilir ve çok ses yapıyo olabilir
Gerçek 750watt olmayabilir
İlk kez Fsp duydum yinede siz bilirsiniz![]()
750W da bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum çünkü vatan popüler bi site 750W die 500W satmazlar herhaldeGerçek 80plus olmayabilir ve çok ses yapıyo olabilir
Gerçek 750watt olmayabilir![]()
İlk kez Fsp duydum yinede siz bilirsiniz![]()

Vatan Bilgisayarda O Tür Birşey Olmaz Yorumları Okumuyosun Heralde750W da bi sıkıntı olabileceğini sanmıyorum çünkü vatan popüler bi site 750W die 500W satmazlar herhalde
Ama evet 80 plus olmayabilir neyse daha bilgili arkadaşlatın yorumlarını bekleyelim![]()

Bende ondan bahsediyorum zatenVatan Bilgisayarda O Tür Birşey Olmaz Yorumları Okumuyosun Heralde![]()
Bende ondan bahsediyorum zatenVatan Bilgisayarda O Tür Birşey Olmaz Yorumları Okumuyosun Heralde![]()

Ama Adamlara Sorarsan Sana Alma Derler Daha İyi Bir Markaya Yönlendirirler O Ayri Bende Olsam Öyle Yapardım Performansını Ancak Çok Yüksek Grafik Kartlarında Anlarsın Öyle Kullanımda Fark Ettirmez.Dediğim Gibi Al Olmazsa Fanı Filan Ses Yapıyosa 14 Gün İçinde Git Geri Ver Hatta Ayni Gün Verirsen Senin İçin Daha İyi Hemen Alırsın Parani Öbür Türlü Bir Gün Sonraya Kalabilir.Bende ondan bahsediyorum zaten
Bende ondan bahsediyorum zaten![]()

1 Tl İndirim OlurAlcaz artık bütçeye en uygunu bu olmassa mağazadaki personellere falan sorarım bide bu vatanda mağazadan direk alışveriş yapınca indirim oluyomu peşin paraya ?
Ama Bazen Kampanya Varsa Değişebilir Kesin Bişey Söylemek Zor Eskiden Hep Nakit Alırdım 20 30 TL Fiyat Farkederdi Ama Şimdi 1 TL Civari Fark Ediyor Yada O Ürünlere Ben Denk Gelmiyorum Onuda Bilemem Eskisi Kadar Alişveriş Yapmiyorum Böyle O Bölümde Gözüne Kestirdiğin Zeki Birini Bul Söyle Nakit Alıcamde 750 80 Plus Önerin Varmi De Bütçem Yok FilanMağazada haftanin her günü %30 indirim yapiyorlar yani sadece hafta sonuda değilZaten toplam pc topladım yani 2.6 tl tuttu buna bari yapsınlar yani geçen bi reklama rastladım % 30 falan diyodu yıllardır % 30 indirim var vatanda nedense![]()

O AYrı Birşey Ama Gerçektende Var Diyorumya Benim Aldiğim PSU 145 TLye İnmişti İndirim İle Orada Bir Mantık Var 10 Üründen 5 İnde İndirim Oluyor Alt Yazılara Dikkat Edin Her Üründe Değil Ama İndirim Olduğundada Ondan İyi Fiyat Bulamazsın NetteZaten toplam pc topladım yani 2.6 tl tuttu buna bari yapsınlar yani geçen bi reklama rastladım % 30 falan diyodu yıllardır % 30 indirim var vatanda nedense![]()
İnşallah bnim parçaların çoğuna indirim vurur yoksa çok pahalı gitcekMağazada haftanin her günü %30 indirim yapiyorlar yani sadece hafta sonuda değil![]()
Eylülün 28 inde gidiyorum mağazaya almayaTakip Ederek Alacaksın Devamli Takip Et Aylık İndirime Girerler

Almaya Değil Fiyatları Takip Et Bilgi Almaya Git Ondan Sonra Almaya GitEylülün 28 inde gidiyorum mağazaya almaya![]()
Sen BilirsinBi yıldır pc yok evdesıkıntıdan kapıyı dolapları kemiriyodum Asdfgdasas
![]()
yeter artık didimyaz boyu çalıştım para biriktirdim alıcam ne kadar olursa olsun
![]()
![]()
![]()

Yapcak bi şey yok malesefSen Bilirsin![]()
600 W Yetmezmi? Aslında Almişken Yüksek almak İyideYapcak bi şey yok malesef