Psp2 GELİYOR (Yeni eklenen özellikler ve PSP2 den resimler)

Sponsorlu Bağlantılar

Dampierre

Dampierre

Üye
Alabildiğim zaman direkt olarak alacağım bu ürünü. İnanılmaz bir alet.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaşım lütdan yanlış bilgi verme.Resmi kaynaklara bakarsan hiçbir yerde psp2 olarak geçmediğini göreceksin.Konsolun orjinal adı PS VITA

kaancıkım

Üye
tek eksisi dokunmatik olması bence...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
harika bi şey. Iyi ki PSP almadım pişman olurdum :ehe

DPool

DPool

Üye
PSP Go tutmadığı için yeni çözümler üretmişler.

RedColt

RedColt

Üye
ps3 ün 750 psp nin 400 tl oldugu su civarda en fazla ps vita 550 olur ki oda fazla el konsoluna :) şahsen ben psp aldım ilk çıktıgından beri kullanıyorum ama bir yerden sonra yetmiyor hani ondan sonra ps3 aldım psp ye yolda olmadıgım sürece ellemiyorum. Yani alabiliyorsanız bence ps3 alın derim bende almaya çalışacağım ps vita yolculuklar için ama önceliğiniz bence ps3 olsun konsol istiyorsanuz :) ve dokunmatik olması benimde hoşuma gitmedi ama bakacağız.

BeratShark

BeratShark

Üye
hee!bizim ps vita diye adlandırdığımız şey!

----------Eklendi @ 19:43:40 ---------- Yazıldı @ 19:43:08 ----------

ve vita 750 lira

----------Eklendi @ 19:45:17 ---------- Yazıldı @ 19:43:40 ----------

sana katılmıyorum:nono:asıl dokunmatik olması kullanıcıyı memnun edicek.çünkü bence kullanıcı artık farklı birşey görmek ister:oke:

lolaman

lolaman

Üye
bayagı ucuz olacakmış diyorlar :D

traffics

traffics

Üye
Arkadaşım bu PSP değil asıl adi PS Vita 2012'de Avrupa da ve Çin'de satışa sunulacak. Nisan 2012 'de ise Türkiye'ye gelicek. Ben kendim bizzat kullandım bu cihazı. Ben Sony Center da oyun yetkilisiyim. Bu arada dokunmatik ve sese duyarlı olarak gelecek. Şu andaki demosu yayınlandı cihazın. Ama almanızı tavsiye etmem. Bütün özeellikler mevcut değil. :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşım bu PSP değil asıl adi PS Vita 2012'de Avrupa da ve Çin'de satışa sunulacak. Nisan 2012 'de ise Türkiye'ye gelicek. Ben kendim bizzat kullandım bu cihazı. Ben Sony Center da oyun yetkilisiyim. Bu arada dokunmatik ve sese duyarlı olarak gelecek. Şu andaki demosu yayınlandı cihazın. Ama almanızı tavsiye etmem. Bütün özeellikler mevcut değil. :hmmm
:tşk:

__xXx__

__xXx__

Üye
traffics in yorumundan önce eskisini satma vakti geldi demiştim:(

Üst Alt