psp yardım lütfen bakın :(

Sponsorlu Bağlantılar

yagizbogac

yagizbogac

Üye
    Konu Sahibi
psp yardım lütfen bakın :(
ya ben alanyadayım şuan ve bir psp almayı düşünüyorum yeni çıkan psp 3000 modellerinden alsam hafıza kartından oyun oynayamıyormuşum araştırdım baya

ve psp slim 2000 almaya karar verdim ama ondada oynayabilmek için kırdırmak gerekiyormuş ve ben bunu yapan biryer bulamadım şöle kırılmış temiz bir psp nereden alabilirim yardım ederseniz çok ama çoks sevinirim

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Alanya'da yoksa Antalya merkeze bir PlayStation, PSP bayisine git mutlaka kırarlar.

bujasuri

Üye
Merhaba dostlarım. benim buyuk bi sorunum var. bana yardım edcek olan varsa cok mutlu olurum. size butun olanlara acıklayım. ben bu adrese bi kac gun once ugradım. Ve bu programı 100% calısyor deyince yuklemeye calıstım. her seye dogru duzgun yaptım. yani tam orda yazdığı gibi. ve yukledımde alt tusuna bas otomatik olorak reset atılacak dedı. ve alt tusuna basdım pspim calısmıyor. acılyor gibi ama hic goruntu yok. bilgisayara takmaya calıstım ama ubs gorunmıyor. bu konuda bana yardım edcek olan varsa gercekten cok mutlu olurum. arkadaslara bana yardım edın. psp-ye format diye birsey var mı ?. varsa nasıl format atılır?. format atmak icin, yada bu sorundan kurtulmak icin her hangi bi program yada cd var mı?. varsa onlara nerden bulcam? [email protected]

karahank

Üye
kardeş psp live diye bir program var o programla o dosyayı sil ve oyununu oyna :D:d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt