Android için GTA var. O olmasa bile Gangstar vb oyunlar var. Tekken falan da sorun değil. God of War yok ama.
gangstar rio sixgun asphalt 7 wild blood bunlar küçümsenmeyecek oyunlar
hatta PSP'den daha kaliteli olanları bile var
( kimse psp yi övmedi yaw oysa 2 yıl öncesine kadar ps2 nin önüne geçtiiğini söylüyorlardı hem telefonda oyun oynamak psp kadar da zevk verir mi ??? psp ye yeni oyunlar çıkmıyor doğru ama zaten 500 den fazla büyük çaplı oyunu var bunları bitirmek oynamak zaten 5-6 seneyi bulurgaliba psp hayal yerine hüsran oluyor benim için( kimse psp yi övmedi yaw oysa 2 yıl öncesine kadar ps2 nin önüne geçtiiğini söylüyorlardı hem telefonda oyun oynamak psp kadar da zevk verir mi ??? psp ye yeni oyunlar çıkmıyor doğru ama zaten 500 den fazla büyük çaplı oyunu var bunları bitirmek oynamak zaten 5-6 seneyi bulur
Emre1560, GTA Vice City Stories oyunundan bahsediyor. Bu oyun Vice City ile aynı gibi. Birde GTA Liberty Stories var, Bu da GTA 3 ile aynı. Yani şehirler aynı ama hikaye farklı.
Android için GTA var. O olmasa bile Gangstar vb oyunlar var. Tekken falan da sorun değil. God of War yok ama.
Emre1560, GTA Vice City Stories oyunundan bahsediyor. Bu oyun Vice City ile aynı gibi. Birde GTA Liberty Stories var, Bu da GTA 3 ile aynı. Yani şehirler aynı ama hikaye farklı.
Yani GTA Vice City Android'e çıkmadı, işte bunu kastediyor.

psp yi uzun zaman kullanmış ve hala kullanan birisi olarak favorim açık ara psp.Aspalt 7 evet süper oyun ama psp için çıkan patapon serisi monster hunter ,granturizmo serisi nfs serileri yada god of war serileri için bile ki daha bunun gii bir çok oyun var her türlü psp derim.Amaç oyun oynamaksa ,alın psp kesinlikle öneririm.Hatta para sıkıntınız yoksa psv ile oyun oynamanın keyfine varın derim.
şimdi kafam daha çok karıştı önce android açık ara öndeydi fakat son 5 mesaja baktığımda psp övülüyor anlamadım hangisi daha iyi bana görede psp daha iyi çünkü bir arkadaşın dediği gibi 2 tuşla mı oyun zevkli yoksa en az 4 tuşla mı ??? arkadaşla aslında androidleerde ps1 emulatör var fakat kullanan birisi olarak diyeyim keşke androide hiç çıkmasaydı ps1 emulatörü çünkü ps1 den soğuttu bu emulatör. görüntü kalitesi ve kontroller berbat. psp kullanmadım ama kullanan arkadaşlara bir sorum olacak psp ye ps1 emulatörü yükleniyor bildiğim kadarıyla peki bu emulatör ne kadar kaliteli hizmet sunuyor bilgilendirirlerse sevinirim yani görüntü ses vb şimdiden sağolun
şimdi kafam daha çok karıştı önce android açık ara öndeydi fakat son 5 mesaja baktığımda psp övülüyor anlamadım hangisi daha iyi bana görede psp daha iyi çünkü bir arkadaşın dediği gibi 2 tuşla mı oyun zevkli yoksa en az 4 tuşla mı ??? arkadaşla aslında androidleerde ps1 emulatör var fakat kullanan birisi olarak diyeyim keşke androide hiç çıkmasaydı ps1 emulatörü çünkü ps1 den soğuttu bu emulatör. görüntü kalitesi ve kontroller berbat. psp kullanmadım ama kullanan arkadaşlara bir sorum olacak psp ye ps1 emulatörü yükleniyor bildiğim kadarıyla peki bu emulatör ne kadar kaliteli hizmet sunuyor bilgilendirirlerse sevinirim yani görüntü ses vb şimdiden sağolun
psp de ps1 oyunları emulatör ile mi çalışıyor yoksa direk mi çalışıyor ???? ve ps1 oyunlarını oynarken görüntü kalitesi nasıl hocam
Forumda yasak olan bir kelime kullanmış arkadaş.Küfür gibi değil, yasal olarak yasak.lersin aleti nedir ?