Uygulama PSP oyunları mı ? Android oyunları mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
hocam yorumlar ortada galiba gönlümde psp ye kaydığı için psp alacağım. hem androidde oyun grafikleri güzel olsa bile tuş zorluluğu ve süreki sürüm yükseltilmeleri oyunda zorluk çıkarıyor. ps 1 oyunları psp de emulatör ile mi çalışıyor yoksa direk olarak mi ? birde ps2 emulatörü psp ye gelir mi ??? veya psp emulatörü andoid e ?
Kullanmadım ama Android'te PS emulatorü var.
PSP'de PS1 oyunlarının özel versiyonları çıkarsa oynanıyor diye biliyorum ancak bundan da emin değilim. PS2 oyunlarınıda PSP kaldırmaz diye tahmin ediyorum.

.oksijen.

Üye
psp sahibiyim android de telefonum var androidde oyun falan oynaman anca küçük konsuuz hoplamalı zıplamalı oyunlar. Tuşsuz oyun oynanmıyor imkanın varsa vita al yoksa oyun oynicam ben dersen psp al. Ds lerede bakabilirsin ds 3d xl gayet güzel oyunları olan bir konsol. Ama 2. analog olmaması bir eksiklik. 2. analog çok lazım oluyor.

blacktalon

blacktalon

Üye
bu biraz zevk işi mesela fotoğraf makinesi içinde aynı şey düşünülebilir gidipte professyonel bi fotoğraf makinesi almadıktan sonra telefonunki gayet yeterli bence oyunda bunun gibi tvye baglanan ps3 xbox vb olmadıktan sonra ve telefonada ihtiyacın varsa androidli güzel bi telefon almanı tavsiye ederim çünkü psp yada psv alacaksın yanınada orj oyun alacaksın buda sana telefon parası kadar bişeye patlıcak o yüzden almışken telefon al sürekli desteği artıyor bi yandan da artık eskisi gibi tetris atari modası kalmadı :)

Üst Alt