Uygulama PSP oyunları mı ? Android oyunları mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

emre1560

Üye
    Konu Sahibi
PSP oyunları mı ? Android oyunları mı ?
evet arkadaşlar böyle bir anket yapmayı istedim hangi oyunlar daha kaliteli daha çeşitli ve daha güzelse onu alacağım şimdiden bilgi için teşekkürler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Evde kardeşimde PSP 1004 modeli var. Oyun grafikleri hem daha iyi değil, hemde oynanış zevk vermiyor nedense.
Ancak henüz PSV'yı denemedim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evde kardeşimde PSP 1004 modeli var. Oyun grafikleri hem daha iyi değil, hemde oynanış zevk vermiyor nedense.
Ancak henüz PSV'yı denemedim.

PSVita henüz kırılmadı, oyun sıkıntısı olur. Tabi bi oyuna en az 50 60 lira vermek sıkıntı olmazsa..
Iyi bi Android telefon daha iyi olur bence

emre1560

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için sağolun grafikler androidin daha iyi desenıze fakat ben 3000 modelinden aşşağı düşünmüyorum onunda grafikleri aynı mı ? şu an zaten galaxy s model telim var fakat psp nedense ilgimi çekiyor yinee diğer yorumlara göre bakacağım şimdiden sağolun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
cevaplar için sağolun grafikler androidin daha iyi desenıze fakat ben 3000 modelinden aşşağı düşünmüyorum onunda grafikleri aynı mı ? şu an zaten galaxy s model telim var fakat psp nedense ilgimi çekiyor yinee diğer yorumlara göre bakacağım şimdiden sağolun

PSP'ye gerek yok bence. Elindeki telefonu sat üzerine biraz ekle SII falan al :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
PSP 3000 serisinin 1000 serisinden farkı kasanın daha ince ve ekranın daha canlı olması. Yani oyunları aynı, onda oynadığınızı ondada oynarsınız.
Bence almanıza gerek yok yani.

droidçi

droidçi

Üye

benimde geçenlerde psp alma ilgim vardı ama sonradan vazgeçtim çnkü al bi gamepad tak tele oyn oyunları yada aparatlar var fizksel tuş alışkanlığı olanlar için

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşımda PSP Go var.ben telefonumdan Asphalt 7 oynarken o grafiklerde ne diyerek bakıyor kendi psp'sini bırakıyor :D

oleytoo

oleytoo

Üye
bende psp 3004 var xperia neo yu aldıktan sonra psp yi sadece otobüste müzik dinlemek veya uzun yolda film izlemek için kullanıyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
arkadaşımda PSP Go var.ben telefonumdan Asphalt 7 oynarken o grafiklerde ne diyerek bakıyor kendi psp'sini bırakıyor :D

:hmmm
Telefon tablet psp'si var ve sadece God of War oynuyo.. Buna ne demeli

Strange

Strange

Üye
Psp vita al biri oyun konsolu biride telefon bende s2 var ama fps türü oyunlar oynanmıyor. Kalite olarak psp derim hem oyunları daha güzel. Ayrıca ios ile psp yi karşılaştırman daha iyi olur. oyun için ipod touch alabilirsin.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi
Psp vita al biri oyun konsolu biride telefon bende s2 var ama fps türü oyunlar oynanmıyor. Kalite olarak psp derim hem oyunları daha güzel. Ayrıca ios ile psp yi karşılaştırman daha iyi olur. oyun için ipod touch alabilirsin.

sonunda biri psp oyunlarını övdü :)) hocam bende psp oyunlarının kaliteli olacağını düşünüyorum çünkü youtube den bakınca psp oyunlarının daha gerçekci buldum ama herkes android oyunları diyor... ayrıca android oyunları ne kadar da güzel olsa bile joyistiğinin olmadığını ve dokunmatiğinininde emularda kötü olduğu çok açık..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
sonunda biri psp oyunlarını övdü :)) hocam bende psp oyunlarının kaliteli olacağını düşünüyorum çünkü youtube den bakınca psp oyunlarının daha gerçekci buldum ama herkes android oyunları diyor... ayrıca android oyunları ne kadar da güzel olsa bile joyistiğinin olmadığını ve dokunmatiğinininde emularda kötü olduğu çok açık..
Joystick, klavye ve mouse ile oyun oynayanlar var Android'tede. PSP kullanmış biri olarak söylüyorum, FPS oyunları çok daha rahat oynanıyor Android'te ayrıca.

emre1560

Üye
    Konu Sahibi

Joystick, klavye ve mouse ile oyun oynayanlar var Android'tede. PSP kullanmış biri olarak söylüyorum, FPS oyunları çok daha rahat oynanıyor Android'te ayrıca.

hocam fakat çeşitlilik olarak psp daha çeşitli oyunları var ayrıca gta vice sty rahat psp den oynanırken androidde ha la yok :(( god of war tekken vb

droidçi

droidçi

Üye

adam psp oyunlarını övmüyor ki psvitayı övyor zaten psp ile psvita karşılaştırılımaz android tablete gmepad bağlayıp fifa oynama hemde tvye bağlayarak nasıl olur?

navti

navti

Üye
telefon tabii ki iyi donanimli olacak cok guzel oyunlar oynanir...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hocam fakat çeşitlilik olarak psp daha çeşitli oyunları var ayrıca gta vice sty rahat psp den oynanırken androidde ha la yok :(( god of war tekken vb

:oha: Android için GTA var. O olmasa bile Gangstar vb oyunlar var. Tekken falan da sorun değil. God of War yok ama.

Üst Alt