Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
sanırım sertifika işi tarihe karıştı bu sertifika işini çözebilen varmı yada çözecek olan varsa irtibata geçelim makbule geçer

scoot

Üye
İngilizce türkçe şifresi geçerli değil arkadaşlar.Bilginize.

sevkibas

Üye
selam arkadaslar

ben su sertifika isini yapamiyorum.
Birinize imei numarami versem benim icin yapabilirmi acaba?

saygilar

Sevki BAS

bias

bias

Üye
inşallah çalışır dostum

osqurx

osqurx

Üye
paylaşım için sağoll

luupuus

luupuus

Üye
:megafon::megafon::megafon:arkadaşlar 1. dosyayı kurun sonrada 2.sini kurun 3.dosyayı sertifikalandırmak gerekiyor.bunun içinde signed üyeliğiniz varsa yaparsınız zaten yoksada negative abimize pm le imei numaranızı ve sertifikalandırmak istediğiniz konunun linkini yollayın(imei verilme sebebi:sertifikalandırmak demek sadece o telefonda çalışırr hale getirmek demektir bunun için dosya sizin imei adresinize kaydediliyor yani korkacak bişey yok)daha sonra negative size sertifikalayıp yollıyocaktır.Ama işimiz bitmedi şimdide sertifikalı dosyayı .sis haline dönüştürüp telefonumuza kurduktan sonra işimiz hallolacak.Sis haline çevirmek için Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla) linkindeki konunun en sonunda bulunan SignSIS_GUI_v1.1_maxicep.com.rar isimli dosyayı indirip pc ye kurun

ve programı açın resimdeki gibi 1.yere(yani Devcert yazan yere)negative nin yolladıgı .cer dosyasını, 2.yere(yani input.sis(x) yazan yere) en başta indirdiğimiz ve 2 sini kurduğumuz dosyalardan 3. olanı(yani kurmadığımız) ve son yere ise(yani output.sis(x) yazan yere) sertifikalandırılacak dosyanın nereye kaydedileceğini seçiyorsunuz(en iyisi masaüstünnü seçmek hiç olmazasa göz önünde) ve son olarak signsis yazan yere tıklıyorsunuz artık sertifikalandırma işleminiz tamamdır.Şimdi oluşturduğumuz dosyayıda telefona kurduktan sonra program hazır hale geliyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur.......:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

ayhanzeybek

Üye
harika bir çalışma olmuş kardeş emegine saglık ve saygı...yenilerinide heyecanla bekliyoruz eyvallah kardeş

--------------- Ekleme ---------------

çok güzelbir açıklama yapmışsan yavvv
hiç olmazsa herkes anlamış oldu böyece de

androgen

androgen

Üye
ya hata veriyo online sertifika alırken ya nası yapacazki??

dersimli.h

dersimli.h

Üye
Saolasın Ferhattunc...

D-HAN

D-HAN

Üye
öldürüyor beni şu setifika olayı:( saol

stbekmezci

Üye
paylaşım için sağol ama bu seltifika alma muhabbeti bu ***** dosyasını kabul ettmiyor, seltifika almak için okadar uğraştım fakat site bu dosyayı kabul etmiyor korumalı dosya olduğunu söylüyor, bunun başka bir çözümü varmı arkadaşlar.:vur

alicavus

Üye
bu sertifika nedir nasıl yapılır bunun seifikalandırılmış hali varsa onu kayarmıınız lütfen
şimdiden teşekkürler

gcclknh

Üye
Braavoo

mck1994

mck1994

Üye
signed ne?sertifikalandırma?

--------------- Ekleme ---------------

abi sunun daha kolay yüklemesi yok mu?

kngbld

kngbld

Üye
Arkdaslar biri yardım etsin lutfen :(
Ben sertifika işlemini yaparken sitenin request bolumune girdigimde upload yapmak için bişey cıkmıor.

Your request has failed.
Reason:
-Developer Certificates will be ENABLED for users who have a Publisher ID ONLY
-ONLY if you used a Publisher ID to create a .csr file with the DevCertCreate tool will you be able to use Open Signed Offline to create a Developer Certificate.
-Developer Certificates are currently DISABLED for users without a Publisher ID. Users who DO NOT have a Publisher ID CANNOT request Developer Certificates or use Open Signed Offline.
-If you have recently obtained a Publisher ID and are unable to create a Developer Certificate using Open Signed Offline please request support through the Symbian Signed forum on the Symbian Developer Network

yazıyor. Lutfen yardım

outlaw57

outlaw57

Üye
bune ya bı kumanda yukleyecez ne sacma işler yapıyoz daha kolay bır yolu yokmu bunun

Evil_Boy

Üye
ya arkadaslar ben telefonun seri numarasını versem bana sertifikalandırabilirmisiniz
bir turlu uyelik alamadım su siteden

muharrem6264

Üye
böyle bir program bekliyordum tesekkür

Üst Alt