Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

pitbull_love

pitbull_love

Üye
yazılımı satın alıp kurtulucam bu kadar basit..

gkmn11

gkmn11

Üye
eyvallah kardeş

onuragamuffin

Üye
ya signed mıı bu

OTHERWORLD

Üye
Bu programın son versiyonu çıkmadımı acaba bilen varmı?

kaan_tk

Üye
:oke:krall inşallah çalısır digerlerigibidegildir. calısmasa bile emek harcamısın emegın için şimdiden cok teşekkürler kardes...:oke:

croor

Üye
çok çok saol dostum n80 var umarım calısır

EverBlue

EverBlue

Üye
Arkadaşlar bu symbiansigned sitesi paralı oldu maalesef bu program için bana sertifika yapacak bir arkadaş varmı şimdiden teşekkürler.

abc1234567

Üye
Ya Gardaş şımdı Denıyom Inşallah çalışır çalışmassada Senin Nikin Sağolsun Uğraşman Yeter Allah Razı Olsun

EverBlue

EverBlue

Üye
Ya arkadaşlar bu sertifika olayında yokmu yardımcı olacak arkadaş.Ne kıl bir iş bu sertifika işi üyede kabul etmiyor.Önceden üye olmuş bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.

evoix

evoix

Üye
süpersin kardeş çok sağol

icep

icep

Üye
paylaşım için teşekkürler...

masumfirari

Üye
arkadaslar symbıansıgned.com a uye olup da sıgn yapabılecek kımse yokmu ya

timsahxy

Üye
süper calisma tsk

img_61

Üye
;)yaw ferhat tunç kardeş ,biraz can sıkıcı ama sedece ve sadece unsigned programın nasıl sertifikalandğını yapıldığını anlatır mısın? sertifikalandırmanın nasıl yapıldığı sitede var ama sen bu proyu ayrıntılı olarak anlatırmsın?:bilmem:

--------------- Ekleme ---------------

Yaw Arkadaşlar Bu Programı N73 E Kurubilenler Varmı?:( Nasıl Sertifikalandırcaz Yaa:@

Flam

Üye
kardeş paylaşım harika, ellerine sağlık. 6600 a uyumlu olan kumanda proğramı mevcut mu? yardımcı olursanız sevinir. şimdiden teşekkürler.

kngbld

kngbld

Üye
Yok abi o kadar cabaladım calıstıramadım ya :(
Yine de sagol

zamanee67

Üye
tembel çocukum işte ne yalan sölim

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
valla ben yükledim n73 e hiç tv kanal felan degiştirmedin program calışıyo ama işlevi yok

ssebilgin

Üye
teşekkürler

mayami

mayami

Üye
ferhat kardeş ya bu sertifika işi beni baydı uye olamıyorum gına geldi artık kafayı sıyırdım artık HELP

Üst Alt