Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

akca_710

Üye
arkadaşlar psiloc'un kendi sitesinden indirdiğimiz dosyaları nasıl ve nereye ekliyoruz?Lütfen yardımcı olun

musti50

Üye
arkadaslar bu programi yapamiyorsaniz ben size yapim bana imei numaranizi ve email adresinizi verin

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Gardas benim nakia n 73 var sana zahmet bu programi benim telefonun numarasina göre ayarlarmisin gözumsu.. bu benim msn: nokia n73 :352757016562505 ister meil at ister mesenede ver y.. sana zahmet bir dene gözumsun..:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

Kardeşim sorunun sertifika sanırım yardımcı olayım sana imei numaranı aldım sana dönerim ok canını sıkma :oke:

seablack2

Üye
Arkadaşlar Güncelleştirme İşlemi Kaç Kontor Götürüyo Bir Bilginiz Var mı

TheCoMMaNDeR

Üye
Allah rızası için biri java yuymlusunu yapsın

osezer10

osezer10

Üye
Dostum 6680 de 1 kızılötesi yok 2.Onun sistemi sis dosyalarını açıyor

--------------- Ekleme ---------------

banada verebilirsiniz [email protected] size anında sign yapar veririm

ya bende psiloc irremote kullanılamıyor bağlantı ayarlarını kontrol edin diye hata verdi napıcam??

B_O_S_S_

Üye
N73'e yüklemede sorun çıkarmadı tabii sign yapılması gerekiyor.
Paylaşım için teşekkürler...

26ktas

Üye
Merhaba arkadaslar, bende n73 var...yükleme oluor fakat...programm acilmior...sanki acmaya denemior gibi...neden ola bilir?

memothegreat

Üye
Merhaba arkadaslar, bende n73 var...yükleme oluor fakat...programm acilmior...sanki acmaya denemior gibi...neden ola bilir?

dostum hafıza kartına deil hepsini tl hafızasına yükle bende de aynı sorun oldu böyle yaptm açıldı:)

26ktas

Üye
dostum hafıza kartına deil hepsini tl hafızasına yükle bende de aynı sorun oldu böyle yaptm açıldı:)

Tsk. denedim simdi baska bir problemle karsiladim. Ikinci dosyayi yüklemior 2.DRMCommonSolutions...
Güncelestirme hatasi geliyor. :@

yardimci olursaniz sevinirim

edit:
Tamamdir arkadaslar...neden öyle oldu bilmiorum ama telefonu tekrardan yükledim, oldu :D

matador_paco

matador_paco

Üye
Dostum evet 2. dosya yüklenmiyor bende de DOSYA BOZUK hatasını veriyor. FERHAT BİR İLGİLENSEN İYİ OLUR.. Kolay gelsin ...

heelp

Üye
arkadaşım emeğine teşekkür ederim bende,
daha önce sertifikalandırıp programı yükledim ve kullandım fakat daha sonradan program yine kapandı kendiliğinden ve lisans istiyor satın al diyor.
Yeniden hepsini yükledim 3. lisanladım fakat bu sefer yüklemiyor :(

Zamanla bu habire lisan mı isteyecek ya?
böyle birşey başına gelen var mı?

vireles18

Üye
proğram tek kelimeyle mükemmek

matador_paco

matador_paco

Üye
Dostum telefona yükleyebildiğim 1. dosyayı kaldırdıktan sonra tekrar yükledim oldu Fakat bu seferde program lisans istiyor herhalde biryerlerde sorun var ilgilenmeni bekliyorum başka arkadaşlardada aynı sorun var... Özel mesajda attım fakat bakamadınmı yoksa dikkate mi almıyosun bilmiyorum KONUYA HAKİM OLMANI bekliyoruz Şimdiden teşekkürler ... Kolay gelsin

memoli36

memoli36

Üye
tşkler kardeşim 2.le 3. programı yukleyemedim sadece birincisini yukleyebildim ama genede çalıştı phlips 17pt1563_4

arslanköylü

Üye
bakalım kardeş sağol şimdiden

sağol kardeş emeğine sağlık denicem:oke:

metintekin06

Üye
ya herşey tamam sertifika imza bilmem ne kodları da yükledim sadece 10 santim yakınına getirince tvnin kanalını ileri alıyor(n80) başka işlem yok .amaaaaaaaan

moshmec

Üye
ir remote : özellik desteklenmiyor: (N95 8gb ilk açılışta bu uyarıyı veriosa)

ir remote calıstırıldıgında program ilk seferinde calısıo ve bi dahaki acıslarda özellik desteklenmiyor uyarısı veriosa eger programı kaldırın telefondan (yöneticiden drm solutions dahil) ve tekrar kurun.ilk calıstırısınızda programın ayarlarından orientation ı değiştirin yani autoda kalmasın..bende n95 8gb var ve orientationu left yaptım...ekran ir ledinin konumuna gore ayarlanmış oluo boylelıkle ve program calısıo...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Benim telefon 5700.O da aynısını yapıyor.Yeniden yükleyeceğim...

lokman_03

lokman_03

Üye
tşkler kardeş süper olmuş

Üst Alt