ayhanzeybek
Üye
telefona 2 kere formar attım olmadı N73 denedim onada olmadı E65 olumsuz.lisans istiyor satın al çıkıyor.bu nasıl iş nekadar kıymetli bu program anlamadımki yaaa nolacakki satın almadan kullansak sanki nedir bu canım
aramızdan birisi şunu satın alsın allaşkına arkadaşlar aktive code sinide hepiniz girelim görsünler satın almayı yaa.benim kredi kartlarını kapattırmasaydın satın alır şifreyi herkese verirdim yemin ederim,bıktım ya 1senedir bu programı arıyodum bulduk bu seferde olmadı ooofff beee...
Şa anda üstünde çalışıyorum... Zamanını durdurmaya çalışıyorum bekleyin biraz!!!
Toprak bu programla o kadar da işim yok aslında ama bu programı n73üme yükleyecem bi şekilde artık bu bende takıntı oldu akşam eve ne zaman gelsem ilk buna bakıyorum acaba bi çaresi çıkmışmıdır diye yok yok yok inşallah bunu sen başarırsın inan belkide tarihe geçersin çalışmanda sana başarılar dilerimŞa anda üstünde çalışıyorum... Zamanını durdurmaya çalışıyorum bekleyin biraz!!!
kardes link calısmıo bakımda falan yazıyor elinde olan rapidshare e atabilirmi?
toprak kardesellerine salık kardes suan n80 de calısıyor. Ama bu licence sayfası ilk yukledıklerınde mi cıkıyor...? bende cıkmadı yoksa bende 10 gun sonramı cıkar?... bide license bolumunde "try now yazısının altında "day 1 of 10 days "yaıyor bu sonradan kapanacagının gostergesimi? Calısmalarının en yakın takipcisiyim suandan itibaren .... Senden en yakın zamanda cozum bekliyoruz... Simdden saolasın kib
sağolasın hocam..Arkadaşım indirebilirsin linki yeniledim ....
Kardeşim toprak kardeşimiz şu an büyük bir ihtimalle zamanı durdurmaya çalışıyordurtoprak kardes
sorularıma cevap vermemişsin senden cevap bekliyorum ve program için yeni haberlerini bekliyorum dort gozle
üstat bence psiloc.dat dosyasını telefon hafızasındaki yere atıcaz.Arkadaşlar biliyorsunuz irRemote programı opensignedonline ile sertifikalandırılamıyor..
Artık siz de kolayca Psiloc irRemote v1.00 programını full versiyon olarak kullanabilirsiniz...
Sadece adımları takip edin..
Hepimiz biliyoruz ki Psiloc irRemote v1.00 uygulamasını yüklemek için 3 dosya var.
1. irRemote.Setup. 2. DRMCommonSolutions ve 3.
Bildiğiniz gibi 1 ve 2 numaralar sertifikalandırılmış ama 3 numara unsigned ve maalesef hiç kimse opensign ile bunu sertifikalandıramıyor.
ilk önce 1. irRemote.Setup. ve 2. DRMCommonSolutions dosyalarını kurun.
3 numaraya dokunmayın... Bunu yaptıktan sonra şimdilik telefondan uygulamayı açmaya çalışmayın..
Şimdi telefonu kapatın ve hafıza kartınızı çıkarın.
Kart okuyucu ile pc de açın..
Aşağıda ben 2 rarlı dosya ekledim..
1 numaralı rar dosyasını zipten çıkarın.. Bunun içinde PsilocSC.dat adlı bir dosya göreceksiniz.
Bunu E:\Resource\CommonDRM\ (hafıza kartında yani) dizinine kopyalayın.
2 numaralı rar dosyasını zipten çıkarın. Burada 3 adet dosya göreceksiniz.
Bunlar PsilocSC.dll, DRMBiNPDASignerCore.dll ve DRMCommonLicSrv.exe .
Bunların hepsini "E:\sys\bin\ (hafıza kartında yani) dizinine kopyalayın.
Şimdi hafıza kartınızı yeniden telefonunuza takın ve telefonunuzu açın..
Yeniden sırayla 1. irRemote.Setup ve 2. DRMCommonSolutions dosyalarını kurun..
Yani yeniden yükleme yapın.. Ve kullanın..
Bu işlem Bizzat Tarafımdan N73 Ve N95 de Denendi 100% çalışıyor.
N95 8gb da test edildi çalışmadı.
Deneyin ve sonuçları bizimle bu konuda paylaşın.
Hangi telefonlarda çalışıp çalışmadığını birlikte test edelim.
______________________________________________ SEVGİLER!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
LİNKLER YENİLENDİ VE TEK RARDA TOPLADIM...
Rar Pas: maxicep.com
üstat bence psiloc.dat dosyasını telefon hafızasındaki yere atıcaz.
çünkü ben sertifikamı aldım ve psilocu sertifikalatıp yükledim ve telefon hafızasında psiloc.dat diye bir dosya oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?