Psiloc FontMagnifier v2.10 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned ed

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Psiloc FontMagnifier v2.10 S60v3 S60v5 SymbianOS9.x Unsigned ed
Telefonunuzdaki yazıların boyutlarını değiştirebilen program..(alıntıdır)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ungood20, amedamed21, Revengeful ve 6 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler..

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

haltie

haltie

Üye
abi bu telfona bişey yaparmı ya gecen telfonu formatlamak zorunda kaldım buna benzer bişey yaptımda

eline sağlık mehmet abi:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bu telfona bişey yaparmı ya gecen telfonu formatlamak zorunda kaldım buna benzer bişey yaptımda

eline sağlık mehmet abi:oke:

Valla Halitciğim ben 73 te sorunsuz kullanıyorum telefonun yazı fontları büyütüp küçültüyor 50 140 arasında büyüklük ve küçüklük seçebiliyorsun eğlenceli bir uygulama tavsiye ederim buda ekran görüntüsü

haltie

haltie

Üye
tesekkür ederim abi sağolasın:)deneyelim:)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
N95 8gbda denedim .. Boyutu 140 a kadar getirdim . kapatıp açtım fakat bir değişiklik olmadı ..

Açıkçası denerken çekiniyordum bir sorun olmadı . Hafıza kartına kurdum proyu , acaba tel. hafızasına mı kurmamız gerekiyor Mehmet , Bilgin Var Mı ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi kontrol ettim tel hafızasında kurulu bende telin hackliyse sistem dosyalarına erişi aç birde öyle dene istersen

--------------- Ekleme ---------------

140 a getirince yazılar kocaman oluyor aşırı büyük yazıların hepsi görünmüyor mesala Mes... meşajlar klasörü böyle oluyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Teşekkürler Mehmet ..

Tel. Hafızasına kurunca Font Boyutu Değişti . Eline Sağlık.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim Kardeşim

yigidim

Üye
öncelikle paylaşıma teşekkürler lisan kodu bilen gören varsa paylaşırsa şimdiden teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aynı dert bende de var bulursam paylaşırım

merty24

merty24

Üye
saol

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Kardeş çok teşekkürler. E51 de çok faydalı oldu. Yazıları çok küçüktü, şimdi istediğim gibi ayarlıyorum.:oke:

yigidim

Üye
paylaşım için teşekkürler programı kullanıyor idim ancak zaman sorununu aşamadım şirketinden demeyin paypal dan alışveriş yapamıyoruz 00000 denedim oda işe yaramadı data kablom yok sertifikalandırmak istesem dahi sanıyorum tek ben imael kullana biliyorum payşamıyorum sizden ricam varsa şifresi veya benzeri. bu gün 26,12,2009 yasaklı kelimelermi var yahu k.e.y.g.en yazmıyor

6ustu_ben

6ustu_ben

Üye
bu program demo mu acaba_? neyse bi kuralım da bakacaz artık ne olduğuna.. teşekkürler...

enestalha58

enestalha58

Üye
iyi de bu programın ******i lazzım ban 1 hafta kullanıyorum sonra kıllnamıyorum bu iş nasıl olacak yaffffff:hmmm

H.SAHİN

H.SAHİN

Üye
Tşk.hackli veya sertifika işlemleri yapmak ne kadar güvenilir.?

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica

Üst Alt