Psikolojik Bunulımdayım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efescup6

Üye
    Konu Sahibi
Psikolojik Bunulımdayım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Herkese merhaba,arkadaşlar konu şu bir kıza aşık oldum ama aynı lisede değiliz.Ben Lise 3 o 9.sınıf okullar yakın olduğu için arada sırada göz göze gelmişizdir,derken karşıdakininde kabul edeceğini düşünerek kızla ciddi anlamda birşeyler düşünmeye başladım.Ama kesinlikle ciddi,direk olarak kendim gidip söylemeyeceğimden bir arkadaşımı yolladım oda bizim bir arkadaş var senden hoşlanıyor tanışmak istiyor demiş oda yok sağol ben almayım demiş.Bende çok şaşırdım ve bizzat ben kendim gittim,aldığım cevap "ben seni tanımıyorum bile lütfen beni rahat bırakırmısın oldu" bende birdaha gelmem dedim.Sonradan öğrendim ki kız 25 yaşında ki birisiyle berabermiş.Biliyorum yaptığım yanlış ama kızı unutamıyorum ve sınavlara çalışmama bile engel oluyor yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım?Sevgilisi var sonuçta

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bir bardak soğuk su içeceksin yola devam edeceksin:ehe
İşin şakası yapacak bişey yok tekrar aşık olmayı dene çivi çiviyi söker kolay unutmanı sağlar

efescup6

Üye
    Konu Sahibi
Bir bardak soğuk su içeceksin yola devam edeceksin:ehe
İşin şakası yapacak bişey yok tekrar aşık olmayı dene çivi çiviyi söker kolay unutmanı sağlar

Evet,teşekkür ederim güzel yorum

dürüstce

Üye
Henüz bir sey paylasmadiginiz icin unutman cok zor olmaz. Her sey beyninde bitiyor. Sen onu düsünmek istedigin icin düsünüyorsun. Tam dersin basina geciyorsun ama o hep aklinda oldugu icin dersine kendini veremiyorsun haliyle. Bu cok dogal cünki senin aklin hep ayni konuda. Sonucta belli bir süre sonra unutmus olacaksin, insanlik hali bu. Kimileri ne kadar kötü seyler yasiyor, örnegin sevdigi bir insani topraga veriyor ve yinede hayata tutunuyor. Yani sen de unutacaksin, zamanla canin bu kadar acimayacak. Ama sonradan pisman olmaman icin cabuk unutmayi dene lütfen. Derslerin sonunda senin gelecegini etkileyecek. Bu bayani hayatinda büyük ihtimalle bir daha görmeyeceksin. Derslerini ihmal etmene deger mi diye bir düsün önce. Sonra aklini dagitmak icin arkadaslarinla bulus, gez dolas, yürüyüs yap (bunalima karsi bire bir diyor doktorlar). Ve derslerine calismak icin kendine belli bir süre tani, "Quality-Time" gibi. Su an zaten ders calismakta zorlandigin icin saatlerce derslerinin basinda oturarak o bayani düsünecegine kendine belli bir süre ver, mesela her dersin icin bir saat diyelim, bu bir saati de en iyi sekilde degerlendir. Ilk basta kendini cok fazla zorlamamani öneririm. Hemen üc saat birden calismak gibi mesela. Göreceksin ki derslerini düzenli calistiginda kendini cok daha iyi hissedeceksin. Baktin hic olmuyor, derslerini sesli calis, calisirken yürü veya müzik dinle. Baktin ki hic olmuyor ve kendini cok kötü hissediyorsun bir uzmana danismani tavsiye ederim. Ama sen bunu yaparsin bence.

Eminim basaracaksin...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
esefcup6 ve dürüstçe
Öncelikle hoş geldiniz, açılan konu ve açılan konuya verilen cevap oldukça kareografik ve orantılı.
Lakin dikkatimi çeken, daha ilk konunuzu oldukça yerinde bir bölüme açmış ve yine bu konuda buluşmuşsunuz. Sanırım daha önce forum tecrübeleriniz mevcut. Şaşırdım doğrusu:hmmm
http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/
Bu bölümümüzü de bir ziyaret ederek diğer üyelerimize geldiğinizi bildirmek hoş olacaktır.
İyi forumlar

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
lise 1 deki kızın 25 yaşında çıktığı varsa valla o kızdan hayır gelmez ... valla kızlara akıl erdiremiyoruz üzülmekte haklısın ama bence o kızı takma ... aklı beyni olsaydı ...25 yaşındaki ****i değil seni kabul ederdi..

dürüstce

Üye
esefcup6 ve dürüstçe
Öncelikle hoş geldiniz, açılan konu ve açılan konuya verilen cevap oldukça kareografik ve orantılı.
Lakin dikkatimi çeken, daha ilk konunuzu oldukça yerinde bir bölüme açmış ve yine bu konuda buluşmuşsunuz. Sanırım daha önce forum tecrübeleriniz mevcut. Şaşırdım doğrusu:hmmm
http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/
Bu bölümümüzü de bir ziyaret ederek diğer üyelerimize geldiğinizi bildirmek hoş olacaktır.
İyi forumlar

Kendi adima cok tesekkür ederim.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ricalar bizden:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt