fatihcan85
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ama ps3 türkçe olurmu *
hmm oyunlar ıcın mesela gta 4 için türkçe lik varm ı
ps3 türkçe 160 gb't slim kullanıyorum memnunum tek sorun oyunların biraz pahalı olması onun haricinde mükemmel cihazlar online falanda bedava
sana tavsiyem ps4'ü bekle ps4 çıktığında ps3'ün fiyatlarında ciddi bir ucuzlama olacakmış
- - - Eklendi - - -
xbox kullanıcıları xbox'lar daha iyi diyorlar ama ben onlara katılmıyorum ps3 daha gelişmiş bir konsol her yönüyle + ülkemizde xbox'tan daha populer xbox yokken ps vardı
- - - Eklendi - - -
bu arada teknosa'dan veya benzeri bir mağazadan alacaksan kesinlikle kasko yaptır
Ben xbox kullanıcısıyım.Xbox live psn den daha kaliteli ama çok tuzlu geliyor.Xbox kollarındaki batarya öldürüyo insanı.Ama xboxda joysticklerin konumu daha iyi.Eline tam oturuyor.Sırf kinect için xbox alınır.Ps move çok başarısız.Xbox dvd ps3 blueray kullanıyor.Ve bence ps 3 daha iyi görüntü kalitesi var.
Karar senin
- - - Eklendi - - -
Ben xbox kullanıcısıyım.Xbox live psn den daha kaliteli ama çok tuzlu geliyor.Xbox kollarındaki batarya öldürüyo insanı.Ama xboxda joysticklerin konumu daha iyi.Eline tam oturuyor.Sırf kinect için xbox alınır.Ps move çok başarısız.Xbox dvd ps3 blueray kullanıyor.Ve bence ps 3 daha iyi görüntü kalitesi var.
Karar senin
İlk paragraf son cümlesi hariç geri kalanlara katılıyorum.Blue-ray evinde ekstra bir oynatıcısı olmayanlar için büyük bir avantaj ama XBOX'ın görüntü kalitesinin daha iyi olduğu aşikar.Konu ile ilgili internette bir kaç inceleme vardı resimli-videolu.PC'ye geçlnce gösteririm
o oyununa göre değişiyor diye biliyorum ben
E tabi orası öyle.İlk yazıldığı platforma çok daha kaliteli oluyor gerek FPS-Akıcılık açısından gerekse grafik açısından.Oyunların çoğuda PC'ye daha kolay portlanacağından ya da PC'den daha kolay portlandığından PS3'ten önce XBOX'a yazılıyor.Bu yüzden exclusive oyunlar dışındaki bir çok oyunda grafik bakımından XBOX azıcık daha fazla
Sana şunu söyleyeyim.XBOX'un grafikleri,oynayış kalitesi biraz daha iyi oynayabilir.Online'da Türkçe olabilir.Ama sonuçta Online oynamak için para vericeksin.İngilizce oyna para cepte kalsın daha iyi.PS3'üde XBOX'uda çok iyi bilirim.Zaten konsollarda FPS oynamak zordur ama PS3'de daha kolay alışırsın.
PS3'te mi daha kolay alışırsın ? Bırak Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?