ps3 oyunlarına fazla parayemrev elim takas edelim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogan1987

dogan1987

Üye
    Konu Sahibi
ps3 oyunlarına fazla parayemrev elim takas edelim
beyler ps3 oyunlarının fiyatları cok yüksek olduğu için bence forumda takasa baslayalım

bende NBA 2010 cd yi az önce bir kez kullandım NBA oyununu semvediğim için takasa girmek istiyorum cd sıfır yani izmirden olursa elden değişebiliriz

0554 906 48 13

--------------- Ekleme ---------------

ps3 ten yazdığım için baslık biraz tuhaf olmus k.bakmayın

rapman

rapman

Üye
reklam olmasında buradan ucuz ps3 alabilir ya da takas edebilirsiniz :

dogan1987

dogan1987

Üye
    Konu Sahibi
paşam zaten sitelerde her yol para yani burda en azından para mevzusu dönmez maksat zaten paylasım,zaten paylaşmak istemeyeninde burda ne işi var

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
güzel olur bu uygulama çok pahalı oyunlar

rapman

rapman

Üye
yakında uncharted 2 ucuza düşecek fiyatı 49 lira olacak Türkiye'de.almanızı tavsiye ederim :oke:

dogan1987

dogan1987

Üye
    Konu Sahibi
takasa girmek isteyen arkadas varsa bende nba 2010 var,ayrıca ps3 ten internet cok yavas

dogan1987

dogan1987

Üye
    Konu Sahibi
izmir de ilk gelse uğur elektironiğe gelir bence,ben genelde medya marketten alıyorum.sadece resident evil 5 i bulamadım piyasada

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
İyi fikir fakat ps3 oyunları kırıldı artık kullanıcılar oyunları ındırıp external HDD ye atıyor ordan boot edıp oynuyabılıyor bıraz arastırma yapınca gorebılırsınız saygılar.

156asd156

Üye
İyi fikir fakat ps3 oyunları kırıldı artık kullanıcılar oyunları ındırıp external HDD ye atıyor ordan boot edıp oynuyabılıyor bıraz arastırma yapınca gorebılırsınız saygılar.

sonra bi kere online ye gir ban yesin ps3

dogan1987

dogan1987

Üye
    Konu Sahibi
evet gitti gidiyor mantıklı eğer varsa takas isteyen arkadaslar burdan işimizi görelim amaçlı düşünüp konuyu açmıstım izmirli arkadaslar varsa takas için bana uyar yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt