Ps2 alıcam almalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Ps2 alıcam almalı mıyım ?
Arkadaşlar ps2 alıcam çok temiz bi tane buldum kullananlar memnun mu?
Oyunları filan nasıl güzel mi ?
Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler:megafon:

• Beğen
Tepkiler: kral sagocu

RedColt

RedColt

Üye
Ben sana tek bir şey söyleyeyim senin ps3 almaya durumun yoksa veya ps3 alıp oyunlarını karşılayacak durumun yoksa ki yani akıl mantık işi değil bence... ps2 tek tercih oluyor bence. Oyun cesitliliğide var ve hala oyunlarıda çıkıyor.

--------------- Ekleme ---------------

Ve hdd den bahsetmişin hdd ps2 göz bozulunca takılır, ps2 de hiç bir sorun görmediğim için takma ihtiyacı bile bulmadım. Ps2 kendisi yetiyor zaten

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler

omertheworld

Üye
Hocam bence artık alma bu saatten sonra çünkü bir süre sonra oyun çıkmamaya başlıcak ama maddi durumun ps3 veya xbox 360 almaya elverişli değilse en son çare olarak alırsın

haltie

haltie

Üye
Aralarında fiyat farkı var ama ps2 herşeye rağmen çok güzel bende yıllardır var kullanıyorum memnunun oyunlarını heryerde bulabilirsin makul fiyatlara hala geçerli bir oyun konsolu

RedColt

RedColt

Üye
Hocam bence artık alma bu saatten sonra çünkü bir süre sonra oyun çıkmamaya başlıcak ama maddi durumun ps3 veya xbox 360 almaya elverişli değilse en son çare olarak alırsın

ps2 hiç kullanmamış biri için çok güzel bir alettir. Oyunlarıda çıklmya devam edecektir.İStersen kendinde çevirebilirsin. Adam 2. el almayı düşünüyor ps3 e veya oyunlarına para veirr mi sence?
Aralarında fiyat farkı var ama ps2 herşeye rağmen çok güzel bende yıllardır var kullanıyorum memnunun oyunlarını heryerde bulabilirsin makul fiyatlara hala geçerli bir oyun konsolu
aynen katılıyorum.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Acaba oyunları ne zamana kadar çıkmaya devam edicek bilen var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Yok ya ps3 biraz tuzlu gelir zaten oyunları da cabası o yüzden ps2 alıcam büyük bi ihtimal

omertheworld

Üye
illa ps3 olması şart değil hocam 300 e xbox 360 lar var şimdi ayrıca korsan oyunda oynayabilirsin xbox ta ama tercih senin tabi

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Xbox un ne gibi artıları var ps2 ye göre?

rapman

rapman

Üye
1.ps2ye artık oyun çıkmıyor.spor oyunlarını ve bazı küçük istisnaları saymassak.
2.ps2de görüntü net değildir çamur gibidir.
3.sonuçta eskidi artık ps2.10 yıllık cihaz.hatta 11 olacak yakında.

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Ya eskimesiyle ne alakası var.Bence al.

RedColt

RedColt

Üye
Xbox un ne gibi artıları var ps2 ye göre?
söyle bir şey var psps aldım daha yeni diye her türlü aksesuarı pahalı biraz tuzlu...
xbox ata alırsan hertürlü seyi tuzlu bende düşündüm am tuzlu geliyor harbiden...
ps2 hiç kullanmamış biri ps2 almalıdır zaten söyle bir sey var posp aldım çıkan her oyun birbirine benzer mi ? benziyor hiçbir oyundan başkasından farkı yok... oyüzden oyun gerektirmiyor. okadar konsol kullandım veaya taşınabilri ama en iyi yinede gözümde ps2 dir çünkü eglendirir adamı

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
1.ps2ye artık oyun çıkmıyor.spor oyunlarını ve bazı küçük istisnaları saymassak.
2.ps2de görüntü net değildir çamur gibidir.
3.sonuçta eskidi artık ps2.10 yıllık cihaz.hatta 11 olacak yakında.

Aslında doğru ama napalım kararsızım :hmmm

haltie

haltie

Üye
Her yerde 0 ps2 var :ehe gidip ilk çıkkanları alırsan işin zor.çamaur gibi derken:hmmm gayet güzel bence eskisi kadar olmasada oyunlar çıkıyor mesela çıkıcak olan pes 11 ps2dede çıkar.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
    Konu Sahibi
Her yerde 0 ps2 var :ehe gidip ilk çıkkanları alırsan işin zor.çamaur gibi derken:hmmm gayet güzel bence eskisi kadar olmasada oyunlar çıkıyor mesela çıkıcak olan pes 11 ps2dede çıkar.
:hmmm:hmmm düşüncelerdeyim

RedColt

RedColt

Üye
Kendine sunu sor ps3 olıcak paran var mı ?
xbox a bir koluna 50 tl verecek durumun var mı ? Sahsen elimde varken değerlendirmeye calısıyorum ps2 yi

rapman

rapman

Üye

evet halilciğim işte sadece maç oyunları çıkıyor yeni olarak.
çamur gibi yani şöyle diyeyim ps2nin grafikleri iyi değil.ve de oyunların maksimum çözünürlüğü 800x600.kocaman ekranda da hem kötü grafikler hemde düşük çözünürlük olunca görüntü kötüleşiyor.çamurlaşıyor.

RedColt

RedColt

Üye
evet halilciğim işte sadece maç oyunları çıkıyor yeni olarak.
çamur gibi yani şöyle diyeyim ps2nin grafikleri iyi değil.ve de oyunların maksimum çözünürlüğü 800x600.kocaman ekranda da hem kötü grafikler hemde düşük çözünürlük olunca görüntü kötüleşiyor.çamurlaşıyor.
sen ps2 oynagdıgına emin misimn

Takipçi Satın Al

Üst Alt