Hocam bence artık alma bu saatten sonra çünkü bir süre sonra oyun çıkmamaya başlıcak ama maddi durumun ps3 veya xbox 360 almaya elverişli değilse en son çare olarak alırsın
aynen katılıyorum.Aralarında fiyat farkı var ama ps2 herşeye rağmen çok güzel bende yıllardır var kullanıyorum memnunun oyunlarını heryerde bulabilirsin makul fiyatlara hala geçerli bir oyun konsolu
Hocam bence artık alma bu saatten sonra çünkü bir süre sonra oyun çıkmamaya başlıcak ama maddi durumun ps3 veya xbox 360 almaya elverişli değilse en son çare olarak alırsın
söyle bir şey var psps aldım daha yeni diye her türlü aksesuarı pahalı biraz tuzlu...Xbox un ne gibi artıları var ps2 ye göre?
1.ps2ye artık oyun çıkmıyor.spor oyunlarını ve bazı küçük istisnaları saymassak.
2.ps2de görüntü net değildir çamur gibidir.
3.sonuçta eskidi artık ps2.10 yıllık cihaz.hatta 11 olacak yakında.

Her yerde 0 ps2 vargidip ilk çıkkanları alırsan işin zor.çamaur gibi derken
gayet güzel bence eskisi kadar olmasada oyunlar çıkıyor mesela çıkıcak olan pes 11 ps2dede çıkar.

düşüncelerdeyimHer yerde 0 ps2 vargidip ilk çıkkanları alırsan işin zor.çamaur gibi derken
gayet güzel bence eskisi kadar olmasada oyunlar çıkıyor mesela çıkıcak olan pes 11 ps2dede çıkar.
sen ps2 oynagdıgına emin misimnevet halilciğim işte sadece maç oyunları çıkıyor yeni olarak.
çamur gibi yani şöyle diyeyim ps2nin grafikleri iyi değil.ve de oyunların maksimum çözünürlüğü 800x600.kocaman ekranda da hem kötü grafikler hemde düşük çözünürlük olunca görüntü kötüleşiyor.çamurlaşıyor.
eminim hayatın kadar oynadım.sen ps2 oynagdıgına emin misimn
eminim hayatın kadar oynadım.