Prototip Windows Phone 8 cihazlarının VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Prototip Windows Phone 8 cihazlarının VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor

Windows Phone 8 işletim sisteminin çıkışına kısa bir süre kalmışken, ilk cihaz prototiplerinin VIP geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor.

Neowin sitesinin kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Windows Phone 7 geliştirme sürecinde aktif katkıları olan VIP geliştiricilere sıkı korunan Windows Phone 8 prototipleri hediye edildi. Prototiplerin hediye edilmesi karşılığında ise geliştiricilerin WP8 çıkış tarihinde en az bir uygulamayı hazır etmeleri isteniyor.

Bu cihazların Nokia logosu taşıdığı ve ilk seri Lumia cihazlarına oldukça benzediği tahmin ediliyor. Prototiplerin sürekli gözetim altında olması gibi bazı kuralların olduğu da farklı kaynaklar tarafından teyit edilmiş. Microsoft'un herhangi bir sızıntıya karşı tüm tedbirleri aldığı belirtiliyor.

Şimdilik resmi olarak tanıtılmış bir Windows Phone 8 cihazı yok. Bazı modellerin internete sızan bilgileriyle iddialı modellerin piyasaya çıkacağını tahmin edebiliyoruz. Ancak dağıtılan prototipler, Microsoft'un çıkış tarihinde geniş bir uygulama ağı ile Windows Phone 8'i desteklemek istediğini gösteriyor. Geçiş sürecinin etkisiyle beklendiği gibi bir pazar payı elde edemeyen Windows Phone 7'nin aksine Windows Phone 8 daha etkili bir açılış yapabilir.

(DH)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, hidayet02 ve bulutsuzgece

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu uzun zamandir konuşulan bir şeydi ve iddiadan otede gercek bir durum. Microsoft ve nokia geliştiricilerin ilgisini cekebilmek icin bu yollara başvuruyor bu yontem lumialar cikmadan da uygulanmiş geliştiricilere 25000 lumia cihazi dagitilmişti.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler ama görseller cortlamış sanırım :ah

doctorrr

doctorrr

Üye
ali usta sen hiç bi aplikasyon yazdınmı yada denedinmi wp için? biraz çocukça bir soru oldu ama merak ettim :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ali usta sen hiç bi aplikasyon yazdınmı yada denedinmi wp için? biraz çocukça bir soru oldu ama merak ettim :hmmm

yok kardeşim geliştirme işine girmedim. Aslinda denedim butun araclari kurdum ama biraz ugraşinca bana gore olmadigini anladim buyuk sabir gerektiren bir iş.

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu daha çok Microsoft'un işine yarıyor. Gameloft gibi firmalara önüne gelen şirket prototoipini hediye ediyor zaten. Mesela: Galaxy S3.

Del Rey

Del Rey

Üye

rica ederim...

hiç sorma çözemediğim bir olay...

Resim adreslerinin hepsinin ortasında "." var, ilk noktadan sonrası ilk uzantı, ikinci "."dan sonrası da ikincil uzantı olarak geçiyor. Bu durumda ilk uzantımız olacak olan JPG, PNG (herneyse), ikincil uzantımız oluyor ve resimler görünmüyor. Upload firması hataları sanırım. Bir de o noktaları kaldırmayı dene.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bir Nokia eğitimcisinden edindiğim bilgiye göre artık proto'lar Türkiye'ye giriş yapamıyormuş o yüzden lansmanlarda cihazın geldiği zamana kalıyor N9 lansmanıyla cihazın piyasaya çıkması arasındaki farkta Nokia Türkiye'nin cihazı hemen tanıtma isteğindendi sanırım Tanıtımdaki N9'larda Protoydu zaten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler Anıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt