iPhone 8'in çıkış tarihi ertelenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
iPhone 8'in çıkış tarihi ertelenmiyor
iPhone 8'in çıkış tarihi ertelenmiyor
Akıllı cep telefonu üreticisi Apple tarafından geliştirilmekte olduğu iddia edilen iPhone 8'in üretim sürecindeki sıkıntıların giderildiği ve cihazın Eylül ayında tanıtılacağı iddia ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akıllı telefon pazarının lider üreticisi konumunda yer alan Apple firması, karşımıza yepyeni bir iPhone modeliyle çıkmayı hedefliyor. Firmanın geliştirmekte olduğu yeni amiral gemisi modeline ait birçok farklı bilgi kamuoyuna sızdırılırken, üretim sürecinde bir sıkıntı yaşandığı ve bu nedenle iPhone 8'in 2017 yılının Eylül ayında tanıtılamayacağı belirtilmişti.
iPhone 8'in teknik özelliklerinden çıkış tarihine kadar tüm bilgiler
Birçok kaynak firmanın 10. yılına özel olarak geliştirdiği bu iPhone 8 modelinin tanıtım tarihi olarak Kasım ayı yada 2018 yılının ilk çeyreğini gösterse de, yeni bir iddia da Economic Daily News tarafından öne sürüldü. Bu yeni iddia ile iPhone 8'in üretim zorluklarının neredeyse hepsinin üstesinden gelindiği ve cihazın sanıldığı gibi Kasım ayında değil Eylül ayında tanıtılacağı söylenildi.


Yeni iPhone modelinin Eylül ayında düzenlenecek olan konferansta tanıtılmasına kesin gözle bakan kaynak, satışlarına ise bir ay sonrasında yani Ekim ayında başlanılacağını açıkladı. Apple tüm bu konular ile ilgili sessiz kalmayı tercih etse de, Tim Cook iPhone 8'den sızdırıldığı iddia edilen bilgiler hakkında oldukça sert demeçler vermişti.

iPhone 8'in çıkış tarihi ertelenmiyor
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Emrevitus

Emrevitus

Üye
ne geliştircekler ki ya kamera ya işlemci :)
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt